Yarcan'dan Kareler...
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2010 15:42
Arkadaşlar kolonimdeki baskın erkek Yarcan bize biraz fotolarını gösterecek kırmadan ve yorumlarınızı eksik etmeden fotoları...(Not;Fotoların benden iznisiz kullanılmasını istemiyorum.)
Tropheus İkola Kaiser 2e 7d kolonimle birlikte mutlu mesut...
Yorumlarınızı bekliyorum.Bizim erkek biraz normandiyacıda ismini o yüzden Yarcan koyduk.Yarcan yaklaşık 5 kere çifleşti ve 8 adet yavrusu var...Balık daha damızlık altı 9-10 cm...
Akvaristman1029 2010-12-20 15:43:06
Tropheus İkola Kaiser 2e 7d kolonimle birlikte mutlu mesut...
Yorumlarınızı bekliyorum.Bizim erkek biraz normandiyacıda ismini o yüzden Yarcan koyduk.Yarcan yaklaşık 5 kere çifleşti ve 8 adet yavrusu var...Balık daha damızlık altı 9-10 cm...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2010 17:31
Teşekkürler gerçekten göründüğüne bakmayın oldukça hırçın ve türünün güzel örneği diyorum...Peki ya sizler arkadaşlar?
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 15:11
[QUOTE=özkoçak]Yarcan tamam ama, o sarı prensesin orada ne işi var anlamadım.[/QUOTE]
Eskilerden bir foto s.pler ise şimdi çıktı.(zor zor tabi)Şimdi ise Yarcan ve diğer hanımlar var:)
Yakında foto ekleyeceğim şu an elimde bir kaç tane var yarışma için sakladım...
Eskilerden bir foto s.pler ise şimdi çıktı.(zor zor tabi)Şimdi ise Yarcan ve diğer hanımlar var:)
Yakında foto ekleyeceğim şu an elimde bir kaç tane var yarışma için sakladım...
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 15:18
Aynen öyle kolonideki diğer 8d ye mum tutturuyor...Ayrıca bir erkeği 8d.lik bir yere atınca böyle oluyormuş.Hele bir de atıldığı yer 430 lt. gibi bir yerse!
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 15:27
Balığınız gerçekten çok sağlıklı görünüyor ve fotoğraf kareleride ayrı bir canlılık vermiş balığa.
Maşallah diyelim nazar değmesin.
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 15:29
Teşekkürler sizinde en yakın zamanda tropheusa geçmeniz dileğiyle:D
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 18:40
Ne azmanı ooo sen bunu vid. görecen koştur koştur kur yap,koştur koştur kavga et.:D