Yarı Bitkili Çalışmam (1e 1d sajica)(Yeni Fotolar Yeni Bitkiler Sy:2)
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 01:56
Tebrikler çok güzel tank.Işıl ışıl ve çok ferah bir görüntüsü var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 20:38
Hepinize tekrardan teşekkürlerimi sunarım. Mesut Bey zaten akvaryum arka planı siyah. Gürkan abi tetrazon atması kolay ama korkuyorum tetrazonları yerler diye. Açıkçası erkeğimin biraz da kafa yapmasını istiyorum. O açıdan ufak bir ekleme yapabilirim.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 20:16
Arkadaşlar son günlerdir dişi sajicam yeme hiç ilgi göstermiyor. Yem yemiyor. Erkeğin baskısındandır diye 10 adet neon tetra saldım akvaryuma. Yem yememesinin sebebi nedir?
Rainbow 2010-12-29 22:13:12
Yeni aldığım neon tetralar.
Arkadaşlar dişi balığım sanırım rahatsızlandı. Doğru dürüst akvaryumda gezmez oldu. Yardım edeceklere bir kaç fotoğraf koyayım. Son zamanlardır hiç yem yemiyor.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 22:13
Tanka yeni eklediğin kum, kaya, kök vs birşey var mı?
Yem değiştirdin mi? Ya da canlı yem attın mı?
Dişide yara bere var mı? Erkek sıkıştırıyor mu?
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 22:15
Abi hiç bir değişiklik kum, kaya vs. yapmadım. Canlı yem atmadım. Yemde değiştirmedim. Az önce neonları salarken biraz hareketlendi sonra yine aynı pozisyonuna döndü. Erkek arada sıkıştırıyor çiftleşmek için fakat üstelemiyor. Yara tarzı bir şey yok dişide.
Arkadaşlar ve sonunda bitkilerimi de ekledim. Bitkili çalışmam son gaz devam ediyor. Bitkiler solmasın diye ne olur ne olmaz diye misket gübre uygulaması yaptım.
Buyrun yeni fotolar:
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 00:25
Arkadaşlar bitkilerim yavaştan filiz vermeye başlamış. Eğer ki dikmiş olduğum bitkilerden güzel bir verim alırsam tam hayalimdeki gibi bir akvaryum olacak. Haydi hayırlısı.
Yakında foto güncelleme yapıp bitkilerin durumunu göstermeyi düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 09:08
Tebrikler balıklarınızı beğendim, bendede 3 ateş ağız 2 adet sajica mevcut, yanlarına neon tetra koyabilirmiyim? 2 adet zebra da eklenebilir.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 11:00
Kardeşim sakın ekleme. Benim erkeğim 2 tane neon tetramı haşat etti. Sayı 10 dan 8 e düştü. Bende yakın zamanda neonları geri getireceğim. Başka tür tavsiyesinde bulunacak birisi var mı? Merakla bekliyorum.