Yavru Besleme
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2017 23:16
Brichardilerinizin yeni doğmuş yavrularını canlı artemia hariç yavrularını nasıl besliyorsunuz? Hangi kuru yemleri kulllanıyorsunuz ve nasıl? Teşekkürler şimdiden.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2017 08:21
[QUOTE=knight96]Brichardilerinizin yeni doğmuş yavrularını canlı artemia hariç yavrularını nasıl besliyorsunuz? Hangi kuru yemleri kulllanıyorsunuz ve nasıl? Teşekkürler şimdiden.[/QUOTE]
0.5 MM granül Baby form yemlerini kullanabilirsiniz. Dainichi ve NLS nin yemlerini öneririm.
0.5 MM granül Baby form yemlerini kullanabilirsiniz. Dainichi ve NLS nin yemlerini öneririm.
Beğenenler: [T]164747,knight96[/T]
Teşekkür Edenler: [T]164747,knight96[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2017 20:53
Tropical Tanganyika Flake pul yemi toz haline getirip verebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2017 22:15
[QUOTE=Oasis]Tropical Tanganyika Flake pul yemi toz haline getirip verebilirsiniz.[/QUOTE]
Vipani falan yemiyorlar. Sanirim az etli geliyor. Tanganyikayi yerler dimo
Vipani falan yemiyorlar. Sanirim az etli geliyor. Tanganyikayi yerler dimo
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2017 22:28
[QUOTE=knight96]Brichardilerinizin yeni doğmuş yavrularını canlı artemia hariç yavrularını nasıl besliyorsunuz? Hangi kuru yemleri kulllanıyorsunuz ve nasıl? Teşekkürler şimdiden.[/QUOTE]
Hocam eğer artemia yı çıkartmak sorun oluyorsa, Rotifish'in decapsulated artemia diye bir ürünü var hazır olarak direk verebiliyorsunuz, besin değeri canlı artemiadan düşük tabi ki ama gayet gelişim farkı oluyor ben sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum, fiyatı da çok makul[EDIT]yigitcank,2017-08-25 22:30:04[/EDIT]
Hocam eğer artemia yı çıkartmak sorun oluyorsa, Rotifish'in decapsulated artemia diye bir ürünü var hazır olarak direk verebiliyorsunuz, besin değeri canlı artemiadan düşük tabi ki ama gayet gelişim farkı oluyor ben sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum, fiyatı da çok makul[EDIT]yigitcank,2017-08-25 22:30:04[/EDIT]