yavru duboisileri 110litrede kaç ay durdurabilirim
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2007 23:08
Yavru duboisi alacam 7adet 110litrelik akvaryumda kaç ay durabilirler ?Akvaryumu büyütme imkanı şuan olmadığı için soruyorum? tezelh 2007-09-11 00:14:56
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2007 00:17
Gelişmelerine kadar devamlı bakabilirsiniz. Aynı boylarda almaya dikkat edin. Bu arada akvaryumuda büyütmeyi ihmal etmeyin. Büyüdüklerinde saldırganlaşıyorlar ve ölümler başlıyor. tezelh 2007-09-11 00:18:10
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2007 08:14
Ne kadar çabuk büyütürseniz o kadar iyi olur.Balıkların gelişiminde tank büyüklüğüde çok önemli.Akvaryumun büyüklüğüyle balıkların büyüme hızının doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 02:03
Çağatay bey,bende de 6 adet tropheus ikola var şu an 2 aydır 130 litrelik akvaryumdalar.Şu ana kadar bir problem yaşamadım ama 1 aya kadar ben de büyütmeyi düşünüyorum.2.5 ay problem yaşamazsınız,büyük ihtimal.Ama gelişimleri için büyük bir tank daha iyi olur.
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2007 02:10
150 litrelik akvaryumlarda besleyenler var.yanlış mı bana sorarsanız yanlış.ancak birde akvaryumculaa gidin sorun ne diyorlar?
eğer gerçekten yaşatabileceğimi bilsem 1m lik tankımda tropheus beslerim maswalar gerçekten güzel balıklar mesela.
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2007 12:49
Balıklarınızı küçük akvaryumda da bakabilirisiniz ama şöyle bişey var eğer direk büyük akvaryum da bakarsanız balıklarınız 5-6 ay da 7-8 olurken küçük akvaryum da bu 4-5 cm olarak değişir yani bu sizin isteğinize bağlı şimdilik küçük akvaryum da bakın en kısa zaman da akvaryumunuzu büyütmeye çalışın .
saygılar...
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2007 16:30
Bende 5 adet duboisiye 120 lt de bakıyorum.1 sene kadar bir süre de sorun çıkcağını zannetmiyorum.Ancak ergin dönemlerini atlattıklarında 250 llitre akvaryumda besliycem.Bence şimdilik sizin için bir sorun olmaz.