yavru zebralarım ölüyor
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2006 11:54
Aynı sorunu bande yaşıyorum 60lt lik üçgen bir akvaryumum var 1 tanesi 7cm(erkek) diğerleri4-5cm 3 tane daha zebra, 5-6cm 2 tane papağan, 5-6cm 2 tane bayaz zebra, 9 cm midas, kuyruğu dahil 15cm vatoz balığım var. yavrular yumutadan çıktıktan 4-5 gün sonra yok oluyorlar, dış filitrem yok uzun bir süre (1ay) su değişimi yapamadım 4/1 oranında ilave yapmıştım. sorun akvaryumuma balıklarım çokmu geliyor, kömürlü olan iç filitrem yetersizmi kalıyor, diğer balıklarım yavrularımı yiyiyor, baatur arkadaşım gibi sizden bilgi ve tafsiye bekliyorum herkese saygılar...![](smileys/smiley6.gif)
![](smileys/smiley19.gif)
![](smileys/smiley6.gif)
![](smileys/smiley6.gif)
![](smileys/smiley19.gif)
![](smileys/smiley6.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2006 12:06
O akvaryumda o balıklarıdan yavru alabilmen bile mucize, çok kalabalık yavruları ayırmazsan öteki balıklar yer.Ayır ama zebraları çok ayırdığın zaman nufus patlaması oluyor bende 300-350 tane zebra ve golden yavrusu vardı hepsini yetişkinleri ile birlikte arkadaşlara dağıttım.Şimdi s.prenses,portakal,yunus,ahli besliyorum ve gadango besliyorum portakallarla sarı prensesten 50-60 civarında yavru var.Çok güzeller.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir