Yavrular yemeden anne ve baba yiyor!
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 16:45
Arkadaşlar yavrulara yem verdiğim zaman verdiğim yem yavru yemi bile olsa yavrular yiyo.bu sorunu nası çözebilirim.ne yapmam gerkir.Bu şuana kdr krşılaştığım en zor sorn.yardımlarınızı bekliorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 16:49
Sevgili Murat sorunu anladığım kadarıyla yavrulara verdiğin yemi büyüklerde yiyor .büyüklerin yemelerini engellemek içiin ne yapabilirim mi acaba soru böylemi olacaktı.
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 16:53
Bence bir şey farketmez bırak yesinler , aynı anda büyüklerede yem verebilirsim.
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 16:54
İyide Mustafa Bey ben ne kadaryem verirsem vereyim hepsini büyükler yiyor.Yavrulara hiç kalmıyor ki ben bu sorunu çözmek istiyorum.
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 16:57
Merak etmeyin onlar başının çaresine bakar bir yerlerden birşeyler bulur yerler.
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 16:59
Bir şey daha soracağım.Acaba canlı yem yerine kurutulmuş yem versem onu da yerler mi?Ya da kuru yem balıklar yaklaşık 2-3 cm
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 17:02
Galiba balıklar canlı doğuran,2-3 cm liklere artık yavru demiyelim,tabiki yerler.
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 17:08
Hiç farketmez,eğer iri taneli granül yem vericeksen elinle biraz ufala ve ver hiç merak etme birşey olmaz.
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2007 17:20
Teşekkür ederim Nurettin bey iltifatınız için , imzanızda sarı damızlık aradığınız yazıyor benim size tavsiyem damızlık altı edinin yani 5 cm civarı hoşcakaıln. mustafa34 2007-07-13 17:21:16