Yavrulari Basinda Nobet Tutan Baba
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2017 13:46
Maşallah[:nazar:][:3]
Beğenenler: [T]190016,ulascan06[/T]
Teşekkür Edenler: [T]190016,ulascan06[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2017 16:30
Birşey merak ediyorum ayriyetten konu acmaj istemedim burdan soracagim. Yardimci olabilirseniz sevinirim. 100*40*50(y) akvaryumun yukseklik 40 a gelecek kadar su doldurdugumda 160 litre hacim oluyor. Bu akvaryumu 4 esit parcaya camlar ile bolsem 25*40*40 lik 40 litre bir alan yapiyor. Bu 40 litrelik 4 bolme vatoz uretmek icin cok ku kucuk gelir? Yavru alabilirmiyim ?
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2017 16:31
Birden cok vatoz turu koyacagimdan dolayi capraz ciftlesmeler olmasini istemedigim icin ayiriyorum bu arada
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2017 22:15
Selamlar
Maşallah hayırlı olsun güle güle büyütmeniz dilegiyle [:iyi:] [:nazar:] Sadece bir çift koyacaksanız bir sorun çıkacağını sanmam yavru çok rahatlıkla alırsınız. Balıkların bir arada kalıp kırılması konusuna duyarlılığınız için ayrıca tebrik ediyorum .
Maşallah hayırlı olsun güle güle büyütmeniz dilegiyle [:iyi:] [:nazar:] Sadece bir çift koyacaksanız bir sorun çıkacağını sanmam yavru çok rahatlıkla alırsınız. Balıkların bir arada kalıp kırılması konusuna duyarlılığınız için ayrıca tebrik ediyorum .
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2017 11:33
[QUOTE=Kınayu]Selamlar
[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim :) Insallah kirilmamis guzel bir cift bulup buyutucem her bolmede 1erkek2 disi olacak sekilde planliyorum 40 litre yetersiz gelir derseniz 1 adet akvaryum daha alip 4 bolme yerine 2 bolme seklinde 80 er litre olacak sekilde de yapabilirim[EDIT]ulascan06,2017-02-26 11:34:10[/EDIT]
[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim :) Insallah kirilmamis guzel bir cift bulup buyutucem her bolmede 1erkek2 disi olacak sekilde planliyorum 40 litre yetersiz gelir derseniz 1 adet akvaryum daha alip 4 bolme yerine 2 bolme seklinde 80 er litre olacak sekilde de yapabilirim[EDIT]ulascan06,2017-02-26 11:34:10[/EDIT]