yem değişikliği
Arkadaşlar merhaba! Benim birkaç aydan beri su kablumbağam var.Bana hediye olarak alınmıştı Discusçu bir arkadaş tarafından.Adı da KABUK İnanılmaz şeker ve onu çok seviyorum.Bugüne kadar hiç bir sorunu olmadı.Normalde karides yemi ile besliyordum yanlış bilmiyorsamAma dün ona yeni bir sebzeli yem aldım değişiklik olsun diye ve hiç sevmedi yeni yemi.Yememekte de çok ısrarlı.Sizce ne yapmalıyım? Gidip iade mi ediyim yemi yoksa yemesi için beklemeli miyim? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler!!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aslında kaplumbağalar sebze ve meyve yemeyi çok sever.Belki karidese alıştığı için zorluk çıkarıyor olabilir.Benimde başıma böyle bir durum gelmişti.Ben karidesi karpuzla karıştırdım.Karides kokusunu alna kaplumbağamkarpuzu yedi.Deneyin derim.
[QUOTE=daxter]Bende ölen balığımı kaplumbağma yerdirmiştim. Artık yemini yemez oldu. Etobur mu oldu acaba[/QUOTE]
Balığı kaplumbağaya vermeyin, eğer balık hastaysa kaplumbağada hasta olur.
[QUOTE=barbie97]balığa alışmıştır artık o işin zor hep balık yemek isteyecek ve yem yemeyecek[/QUOTE]
Ben önceden kaplumbağa besliyordum.Kaplumbağa ne buluyorsa yiyordu bence böyle bir sorun olmaz.
Saygılar.