Yem makinası-kendi yapımım :)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2006 20:57
Cd rom için bilgisayaryndan akvaryuma kadar kablo uzat E?er yeterli uzunlukta veri ta?yyycy ve power supply kablosu bulabilirsen kullanyrsyn
Bu arada piyasadakiler 3 ay idare etmez ..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2006 21:24
[QUOTE=Hotdragon]
hmm evet benimkinin üstünlüü i?te pringels kutusu kadar yem doldurulabilir,tabi yelkovanyn gücü o a?yrly?y ta?yrmy bilmem :P
Cd rom için bilgisayaryndan akvaryuma kadar kablo uzat E?er yeterli uzunlukta veri ta?yyycy ve power supply kablosu bulabilirsen kullanyrsyn
Bu arada piyasadakiler 3 ay idare etmez ..
[/QUOTE]hmm evet benimkinin üstünlüü i?te pringels kutusu kadar yem doldurulabilir,tabi yelkovanyn gücü o a?yrly?y ta?yrmy bilmem :P
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2006 08:44
Mefail bey gerçekten tebrik ederim süper bi projeymi? gerçekten :D Bu arada piyasada bulunan 7-8 ytl lik otomatik yemleme makinalary neredeymi? merak ettim dogrusu ilk defa duydum.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2006 20:17
[QUOTE=SuLeYMaN]Mefail bey gerçekten tebrik ederim süper bi projeymi? gerçekten :D Bu arada piyasada bulunan 7-8 ytl lik otomatik yemleme makinalary neredeymi? merak ettim dogrusu ilk defa duydum.[/QUOTE]
Ben de ilk kez duyuyorum. Arkada? adresini verse gidip alsak, 3 ay bile dayansa ne olacak yine alynyr, fiyatyna bak.
Kendi yemleme makinesini yapan arkada?a bravo yaratycy zeka i?te budur.
Ben de ilk kez duyuyorum. Arkada? adresini verse gidip alsak, 3 ay bile dayansa ne olacak yine alynyr, fiyatyna bak.
Kendi yemleme makinesini yapan arkada?a bravo yaratycy zeka i?te budur.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2006 21:25
MuSTaN arkada? diyor valla ben bi?ey demedim :) 7-8 ytl ye varmy???...
sa?olun arkada?lar,isteyen olursa,1 kutu pringles kar?yly?y tekrar yapmayy deneyebilirim :)
saygylar
sa?olun arkada?lar,isteyen olursa,1 kutu pringles kar?yly?y tekrar yapmayy deneyebilirim :)
saygylar
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2006 10:43
Tam bir beyin fyrtynasy bu fikri avrupadaya pahalyca satabilirsiniz ve onlarda Türkler'in ne oldu?unu bu nacizane örnekle görebilirler.
O de?ilde neden benim aklyma böyle fikirler gelmiyor,nasyl dü?ünüyorsunuz bunlary anlamyyorum?
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2006 00:48
[QUOTE=Çikletçi]
real player ve nero playerla rahatlykla izleyebilirsin
Video izlenmiyo ceptelefonu dosya biçimi oldu?u için bilgisayardan izlenmiyor telefondan izlenir bilginize.
[/QUOTE]real player ve nero playerla rahatlykla izleyebilirsin
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2006 02:05
çok süpermi? ilginç bi icat