yeni akv.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 16:27
Yeni bir akvaryum yaptırmak istiyorum 100*40*50h yani 200 litre
8 mm uygun olurmu birde camları kaç para civarı olur cama cam olacak bu akvaryumun cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
saygılar......
ismail ada
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 18:14
Ben burda bu akvaryumu kuşaklarıyla beraber 100ytl ye yaptırırdım neyse sağlıklı balıklar........
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 17:56
[QUOTE=F_K_A]Ismail Bey,
200 litre icin 6mm yeterli olur. Forumda arastirma yaparsaniz cevabi bulabilirsiniz.
Saygilar,
[/QUOTE]
Arkadaşa katılıyorum.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 11:12
arkadaşlar merhaba.Ben İzmir'deyim ve geçen gün zevk için akvaryum yapan bi amca buldum Nato'da Çeşme durağının ilerisinde.100*50*40 bi akvaryumu 45-50 ytl ye yapabileceğini söyledi.Ben de o boyutlarda bi akvaryumu o fiyata bulamam doğrusu.İlgilenenlere duyrulur...
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 11:37
Berkan Bey gerçekten çok uygun bir fiyat, cam kalınlığı yapımı vs. iyice araştırılıp alınabilir. Bence İzmir'li arkadaşlar araştırsın derim =)
Ama ne olurlsa olsun 200 Lt bir akvaryumun 8mm camdan yapılmasından yanayım. Birde bulunduğunuz illere göre fiyatlar değişmektedir. İstanbulda 90-115 YTL arasında cama cam olarak değişen yerler bulmuştum. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2007 08:54
Çok doğru. Ben de boyutları verdiğimde en az 8mm camdan yaparım demişti. Yani akvaryum hem sağlam olacak hem de ucuz benim ulaşım sorunum yani arabam olmadığı için o akvaryumu yaptırıp götüremiyorum. Adrese yakın yerlerdeki veya ulaşımı karşlayacak İzmir'li arkadaşlarım değerlendirmeli derim. Sevgiler...
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2007 17:03
EVET İZMİRDE OLSAM O AMCAYI BULURDUM AMA KONYA SEYDİŞEHİRDEYİM BERKAN BEY AMA YAZIN İZMİRE YOLUM DÜŞEBİLİR O ZAMAN SİZDEN ADRES ALABİLİRİM DAHA BÜYÜK BİR AKVARYUM İÇİN