Yeni Akvaryum
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*40*50
Kapasite (litre):200
Canlılar: Henüz belli Değil
Malzemeler: İç Filitre, Hava Motoru, İki haftaya dış filitre
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip çekimi günlük cam temizliği
Merhabalar Yeni aldığım akvaryumu daha kurmadan hemen paylaşmak istedim işlemleri sırasıyla fotograflayıp konuya ekleyeceğim henüz tür belirlemedim ama aklımda tropheus bemba var ama sizdende öneriler olursa değerlendirmek isterim elbette
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba yine ben :) birşey sormak istiyorum elimde çok güzel bir dolap var eski akvaryumumun dolabı ancak bir problem var kenarlarından hafif çıkıklıkları var eski akvaryuma göre yaptırmıştım şimdi akvaryumu büyütünce yeni akvaryum o çıkıntıların üstüne geliyor ben elimmdeki dolabı değerlendirmek istiyorum akvaryumu bu şekilde koyarsam bir problem olur mu ? paint te bi resim çizdim açıklayıcı olsun diye fikir veren arkadaşlar olursa sevinirim.
Selam 1adet eheim 2213 dış filtre alın bence.Tür olarakta cüce mbunalardan demasoni öneririm görseli çok güzel bir balıktır,tropheus sizi biraz üzer o hacimde.Volkan beyin dediği gibi çıkıntıları kesin ve akvaryumun ölçüsünde strafor(köpük) koyun sehpa ile akvaryum arasına varmı bilmiyorum ama 200w ısıtıcıda gerekiceksize.Kum olarak silis kum önericem ve yuvarlak kesimli kayalar.Sağlıklı balıklar.
Merhaba yine ben :) birşey sormak istiyorum elimde çok güzel bir dolap var eski akvaryumumun dolabı ancak bir problem var kenarlarından hafif çıkıklıkları var eski akvaryuma göre yaptırmıştım şimdi akvaryumu büyütünce yeni akvaryum o çıkıntıların üstüne geliyor ben elimmdeki dolabı değerlendirmek istiyorum akvaryumu bu şekilde koyarsam bir problem olur mu ? paint te bi resim çizdim açıklayıcı olsun diye fikir veren arkadaşlar olursa sevinirim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir