Yeni Akvaryum Projem
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 10:13
Merhabalar
Artık Akvaryumu Büyütmenin Zamanı Geldiğini Düşündüğüm İçin Odanın Köşe Kısmına Aşağıdaki Projeye Uygun Bir Akvaryum Yapmaya Karar Verdim.Camları 10 MM Camdan Yapmak İstiyorum.Uzunluk Ölçüleri MM'dir.
Fikirlerinizi Bekliyorum.
Artık Akvaryumu Büyütmenin Zamanı Geldiğini Düşündüğüm İçin Odanın Köşe Kısmına Aşağıdaki Projeye Uygun Bir Akvaryum Yapmaya Karar Verdim.Camları 10 MM Camdan Yapmak İstiyorum.Uzunluk Ölçüleri MM'dir.
Fikirlerinizi Bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 10:26
Güzel ve büyük bir akvaryum tebrik ederim ama sanırım uygulaması biraz problemli olacak gibi camları ortada açılı birleştirmek hem zor hemde biraz riskli gibi belki açılı değilde tam L şeklinde yapılırsa uygulamada daha kolay olacağını tahmin ediyorum.Şimdiden kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 10:43
Slm Dekoratif açıdan çok hoş bir dizayn olmuş ama bence alt camı o açıyla kesmek ve camların yapıştırılma işi biraz riskli ama cesaretiniz için tebrikler. legolas82 2009-01-23 10:43:44
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 11:56
Bence tasarım çok güzel. Ortadaki camlaın birleşimindende bi problem çıkacağını sanmıyorum. Açılı birleştirme olarak piyasada zaten altıgen ve beşgen akvaryumlar mevcut. İşin ehli birisi bence bu akvaryumu başarılı bir şekilde yapabilir.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 15:54
bence korkmana gerek yok tabanı güzel bir şekilde kestirp ve akv. yapmada tecrüben varsa bir problem çıkmaz.seni şimdiden tebrik ediyorum ve inşşallah yaptırıp bizede gösterirsin...
şimdiden hayırlı olsun....
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2009 02:22
Aslında cam kesmekten çokta fazla anlamam ama insan eliyle kesilecekse ve bu camın ön taban kenarına rodaj yapılmayacaksa: Camın içeriye doğru çatlamaması mucize olur diye düşünüyorum, ayrıca rodaj yapılsa dahi çok güvenilir olmayacağı kanısındayım....