Yeni Akvaryumum
Arkadaşlar sizlerle akvaryumumu paylaşmak istiyorum...
önden görünümler
Üstten Görünüş Kapak MDF den yapıldı üzeri gümüş boya ile boyandı birader yaptı...
Bizim Eski Aspratörden söktüğüm Dört Kademeli Anahtarı kapağa monte ettim bu anahtarla flitreleri, aydınlatmayı ve hava motorlarını kumanda ediyorum
Buda dış Flitrem sitedeki Arkadaşların yaptığı dış filtrelerden faydalanılarak Bidoncudan 1.5 Ytl ye Aldığım aldığım Turşu bidonu içine sünger koyup eski akvaryumumun filtre motorunuda içine monte ederek dış filtre yaptım çok süper temizlik yapıyo bu beni baya bi maliyetten kurtardı...
aşağıdaki resimdede bitane pimaş ek borusu üzerine silikonla taşları yapıştırrarak mağara yaptım buda çok orjinal oldu..
annemin toprak testisinine matkapla 3 - 5 delik açarak bu hale getirdim
Akvaryumumda 4 Adet Yunus, 4 Adet Sarı Prenses, 2 Adet Şeker Pembe, 1 Adet Yaşayan Kaya, 1 Adet Venüstüs, 1 Mavi imparator, 2 Frenatus, 1 Demasoni, 1 Leopar Vatoz var...
yorumlarınızı bekliyorumÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Beğendiğinize sevindim.Akvaryum ölçülerim 110*40*65 dolap yüksekliği de 43 cm.
Akvaryumunuz göze güzel hitap ediyor. Sehpaha nın alçak olması gayet güzel olmuş. Bir de akvaryum içi dekorasyona önem verseydiniz keşke.
Emeğinize sağlık.Akvaryumunuz testi ve yapay bitkiler yüzünden doğallıktan biraz uzaklaşmış bence .