yeni arka fon çalışmam
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 14:10
Merhaba arkadaşlar,ilk kez yazışma yapmayı deneyeceğim size.Eğer becerebilirsem yeni yaptığım fonun yapım aşamalarını ve fotoğraflarını göndermek istiyorum. Ayrıca her türlü eleştirilerinize açığım.
lafayette 2007-10-28 21:19:34
Arkadaşlar yanılmıyorsam fotoğraf yollamayı başardım.Resimde gördüğünüz fon 1 haftalık bir çalışmanın ürünü ama her gün 2-3 saatlik bir çalışma.Ben fonu yaparken maket bıçağı,bir tane çok sivri ve dar ağızlı bir tanade büyük ve geniş ağızlı ekmek bıçağı ve bir de havya kullandım.Ama belirtmem gerekir ki fon da detay çok fazla olduğu için %80 gibi bir kısmını havya ile yaptım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 15:06
[QUOTE=ahmet şeker]
[/QUOTE]
Ahmet Bey; Fonunuz çok hoş gözüküyor. Mağraları iyi düşünmüşsünüz. Akvaryumdaki halini de görmek isteriz.
İyi günler...
vlknsert 2007-10-28 15:06:56
Ahmet Bey; Fonunuz çok hoş gözüküyor. Mağraları iyi düşünmüşsünüz. Akvaryumdaki halini de görmek isteriz.
İyi günler...
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 15:22
Doğrudur Volkan bey fonum şu an akvaryumun içinde ve su değişimleri yapıldı.Ancak yinede balıklar açısından bir sakıncası olabilir düşüncesi ile 50 kadar cikletimin arasından seçtiğim 4 adet balığımı 2 gün önce akvaryuma ekledim ve bir hafta on gün kadar sonra tamamını ekleyeceğim.Burada o 4 balığım kobay olarak görünebilir ama 50 tanesinin ölmesinden iyidir değil mi? lafayette 2007-10-28 21:20:42
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 15:46
Fotoğrafları ekleyeceğim ama imageshack ta problem var. Bu arada sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
lafayette 2007-10-28 21:21:14
Kullandığım malzeme kalekim'in 2300 fuga flex'i arkadaşlar.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 18:42
Arkadaşlar fotoğraflar abuk sabuk yerleşiyor.İleride herhalde onu da öğrenirim.Benim boyama aşamalarını görüntülemedeki amacım yapacak arkadaşlara yardımcı olması içindir.Yoksa ben aşamalarını tamamladım ve akvaryuma yerleştirip suyunu da koydum.İleri aşamalarını ve balık koyulmuş halinide sizlerle paylaşacağım. lafayette 2007-10-28 21:22:02
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 21:31
Selam Ahmet abi,bu arka fonu yaparken kalekimin içine herhangi bir madde koyuyormusun?Bizim burada biri yaptı söylemiyor bize de zehirler diyor.Biz bunun içine bir madde var onu katıyoruz diyor,o maddeyi koymayınca balığı zehirlediğini söyledi.Acaba ne,malzemeleri yaparken kelekimin yanında ne kullanıyosunuz?Bilgi verirsenız sevinirim,iyi günler.Eğer msn'den yazmak istersenizde feyyaz_18_89@hotmail.com Şimdiden teşekkür ederim. lafayette 2007-10-28 22:09:55
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 21:39
Rica ederim volkan bey biraz da olsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Ben çalışmamın tamamını bir kaç saat içinde sizlere ulaştırabilirim ancak fotoğraf sitesi belki de saatlarce yükleme yapmıyor.Neyse böylece biraz da merak artmış olur değil mi?lafayette 2007-10-28 22:11:27