YENİ BİR TUR YENİ BİR BAŞLANGIÇ(F0 MOBA)
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2015 15:17
Sevgili arkadaşlar daha önceki F0 Frontosa Moba kolonimi aldığım ani fakat daha sonra yanlış olduğunu anladığım bir kararla satmıştım.Fakat mobalarımı sattıktan sonra içimdeki moba aşkının ölmediğini ve hatta artarak devam ettiğini anladım.Aradan 4 ay gibi bir süre geçtikten sonra yaptığımız araştırmalar ve çabalar sonucunda Sevgili Emrah Yüksel ve Nurettin Yıldırım dostlarımın yardım,destekleriyle aradığım yeni koloniyi bulduk,kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Sonuç olarak aldığım bu yeni Frontosa F0 Moba kolonimi siz değerli arkadaşlarıma tanıtmak ve görüntülerini paylaşmak istiyorum.Moba kolonim henüz tam toparlanmadılar fakat ben daha fazla dayanamadım ve olduğu kadarıyla yeni almış olduğum F0 Frontosa Moba kolonimi sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgi ve saygılarımla...
recobey 2015-05-05 15:09:12
Sevgi ve saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 12:25
Maşallah abi balıklara ,darısı bize artık .Araştırmalara devam ediyorum bakalım nasip olacak mı bu kadar güzel balıklar.Cagdas OZDOGAN 2015-04-11 17:11:07
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2015 14:06
Hayırlı uğurlu olsun Recep abi allah ağız tadı ile bakmak nasip etsin . Balıklarının maşallahı var abi.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2015 18:22
Hayırlı uğurlu olsun Recep bey..
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2015 23:55
Maşallah gerçekten harika bir Moba kolonisine sahip olmuşsunuz hayırlı olsun,artık bundan sonrası size kalmış Cenabı Allah bol bol yavrular nasip etsin.Finleri ve formları gayet yerinde sağlıcakla besleyin saygı vede selamlarımla.
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2015 19:42
Recep Bey beğendiğim çok güzel bir koloni güle güle besleyin.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2015 18:15
200 80 60 sizce moda olurmu 3d arka fon traphaus daha uygun ama karar veremedim
Bu arada Özür dileyerek mobalarınız mükemmel allah nazardan saklasın
Bu arada Özür dileyerek mobalarınız mükemmel allah nazardan saklasın