yeni chicled akvaryumu
benim evde boş duran bir akvaryumum var 30 lt bunu değerlendiriyim dedim içine chicled koymayı düşünüyorum sizce hangi türden alayım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Malesef 30 lt'de besleyemezsiniz. O ancak yeni dogan tanki olabilir. Tavsiyem japon veya beta beslemeniz veya buyuk bir akvaryum almaniz.
Basarilar.
[QUOTE=klas soner]108 lt likde var onada koyabilirim ozaman ne önerirsiniz[/QUOTE]
1 erkek 3 dişi sarı prenses ,1 erkek 3 dişi yunus besleyebilirsiniz.
Saygılar.
[QUOTE=klas soner]108 lt likde var onada koyabilirim ozaman ne önerirsiniz[/QUOTE]
1 erkek 3 dişi sarı prenses ,1 erkek 3 dişi yunus besleyebilirsiniz.
Saygılar.
[/QUOTE]
108 litreye 6 tane cichlid olmaz.Balıklar sürekli stres'e girer.Hele yunus hiç olmaz yunus cichlid'ler geniş yüzme alanı isterler.108 litrelik bir akvaryumda ne kadar geniş yüzme alanı olabilirki?En ideali başlangıç amaçlı 1erkek 3 dişi s.prenses besleyebilirsiniz buda bence maximum sayıdır.
108 litreye 6 tane cichlid olmaz.Balıklar sürekli stres'e girer.Hele yunus hiç olmaz yunus cichlid'ler geniş yüzme alanı isterler.108 litrelik bir akvaryumda ne kadar geniş yüzme alanı olabilirki?En ideali başlangıç amaçlı 1erkek 3 dişi s.prenses besleyebilirsiniz buda bence maximum sayıdır.
[/QUOTE]
+1
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara