Yeni Çıkan Artemialar
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2017 20:52
Selamın aleyküm. Geçen hafta artemialarım yumurtadan çıktılar. 1 haftadır yaşıyorlar fakat az az ölmeye başladılar. Ne ile besleyip büyütebilirim. Kesin bilgisi olanlar yardım ederse çok iyi olur.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=rEvLwY6gJgw&feature=youtu.be[/VID]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=rEvLwY6gJgw&feature=youtu.be[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2017 21:13
Artemia çıktıktan maksimum 12 saat içinde balıklara verilmeli yoksa bir önemi olmuyor haberiniz olsun
Beğenenler: [T]197133,ibrahimhalil[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2017 21:17
İyi akşamlar. Artemia yavru balıkların ve güçlenmesini istediğiniz güçten düşmüş balıkların beslenmesinde kullanılan canlı yemdir. Artemia ları besleyip büyütemezsiniz Zaten büyütseniz bile bir anlamı olmaz.
+1: [T]190906,omersayar[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2017 21:57
ÖMERSAYAR, ilk artemia çıkartışımdı ve büyütülebileceği hakkında biraz bilgi görmüştüm. O yüzden biraz beklettim. Ama ölmeye başladılar. Sürekli besin kaynağı olur diye düşünmüştüm.
İBRAHİMHALİL, dediğiniz gibi balıkların güçlenmesinde çok yararlı olduğunu fark ettim. Balıklarım coşmuş durumdalar.
İBRAHİMHALİL, dediğiniz gibi balıkların güçlenmesinde çok yararlı olduğunu fark ettim. Balıklarım coşmuş durumdalar.
Beğenenler: [T]197133,ibrahimhalil[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2017 22:00
[QUOTE=Giresunluu]ÖMERSAYAR, ilk artemia çıkartışımdı ve büyütülebileceği hakkında biraz bilgi görmüştüm. O yüzden biraz beklettim. Ama ölmeye başladılar. Sürekli besin kaynağı olur diye düşünmüştüm.
İBRAHİMHALİL, dediğiniz gibi balıkların güçlenmesinde çok yararlı olduğunu fark ettim. Balıklarım coşmuş durumdalar.[/QUOTE]
Buyutmeniz için planton lazım yani yeşil su ama bence gerek yok onu önemli kılan erken tüketilmesi cunku
İBRAHİMHALİL, dediğiniz gibi balıkların güçlenmesinde çok yararlı olduğunu fark ettim. Balıklarım coşmuş durumdalar.[/QUOTE]
Buyutmeniz için planton lazım yani yeşil su ama bence gerek yok onu önemli kılan erken tüketilmesi cunku
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2017 22:04
[QUOTE=omersayar]
Büyütmeniz için plankton lazım yani yeşil su ama bence gerek yok onu önemli kılan erken tüketilmesi çünkü[/QUOTE]
Bir heves deniyorum. Yeşil suda oluşturdum. Fakat içerisine atmadım. Güvercin gübresi ile yapmıştım yeşil suyu fakat kokusundan dolayı eklemedim kabıma o yüzden şimdilik sadece yem olarak kullanacağım artemiaları.[EDIT]Giresunluu,2017-05-15 22:04:47[/EDIT]
Büyütmeniz için plankton lazım yani yeşil su ama bence gerek yok onu önemli kılan erken tüketilmesi çünkü[/QUOTE]
Bir heves deniyorum. Yeşil suda oluşturdum. Fakat içerisine atmadım. Güvercin gübresi ile yapmıştım yeşil suyu fakat kokusundan dolayı eklemedim kabıma o yüzden şimdilik sadece yem olarak kullanacağım artemiaları.[EDIT]Giresunluu,2017-05-15 22:04:47[/EDIT]