Yeni Dekor Red Chimba Sy.42-150x60x60
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle çok geçmiş olsun Murat'cım.Tankın ve balıkların süper görünüyorlar.Ben de yeni akvaryumumda trepeus beslemeyi düşünüyorum.Bana bu balıklarınbeslenme şeklini ve de hangi yemleri kullandığını anlatabilirmisin?Çünkü ben daha önce hiç trepeus tecrübesi yaşamadım.İster senin konundan yanıt ver istersen benim konumdan yanıt ver.Şİmdiden çok teşekkür ederim.Kendine iyi bak.Sağlığın her şeyden önemli.Bunu hiç unutma.
Öncelikle çok geçmiş olsun Murat'cım.Tankın ve balıkların süper görünüyorlar.Ben de yeni akvaryumumda trepeus beslemeyi düşünüyorum.Bana bu balıklarınbeslenme şeklini ve de hangi yemleri kullandığını anlatabilirmisin?Çünkü ben daha önce hiç trepeus tecrübesi yaşamadım.İster senin konundan yanıt ver istersen benim konumdan yanıt ver.Şİmdiden çok teşekkür ederim.Kendine iyi bak.Sağlığın her şeyden önemli.Bunu hiç unutma.
[/QUOTE]
Ürünün İçeriği;
Balık ve balık ürünleri, bitkisel protein ekstraktı, tahıllar, maya, deniz yosunu spirulina , yağlar, yumuşak ve kabuklu deniz ürünleri, süt ve süt ürünleri, şeker, bitkisel orjinli ürünler, lesitin, sitrik asit, karnitin, doğal renklendirici ve koruyucular içeriyor.)
(Kısaca ürün bilgisi :Tüm süs balıklarında kullanılabilen ideal beslenme ve temiz bir su için yeni jenerasyon balık yemidir.Optimal protein yağ oranı ile daha fazla enerji sağlar.Düşük ısı yöntemi ile hazırlanmış olması sayesinde vitamin ve besin değerlerinin maksimum korunması sağlanmıştır.Yüksek sindirilebilirlik sayesinde, su daha az kirlenir.Optimal beslenme sayesinde sudaki nitrat seviyesinde azalma görülür.Taneleri cips şeklindedir.)
İÇERİĞİ: Balık ve türevleri, deniz kabukluları ve yumuşakçalar, plankton, tohumlar, alglerden bitkisel proteinler, maya ve soya, tahıllar, sebzeler, bitkisel ve hayvansal yağlar (HUFA),lesitin, amino asitler (L-lysine) ,seçilmiş vitaminler, mineral tuzları ve elementler, doğal bağışkanlık güçlendirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN. HUFA – Yüksek seviyeli yağ asitleri)
NLS (Sanırım Cichled Formula) : Haftada bir kez veriyorum.
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa
Murat bey güzel bir menünüz var.Tetra pilly ve nls thera a+yı ilave etmenizi tavsiye ederim.Saygılar..
1)Her sabah spriluna tabs..
2)Öğleden sonra 4-5 gibi NLS Cichlid formula.
3)Yatarken 11-12 gibi tetra pro vegetable.
4)Haftalık olarak kullanabileceğim bir yem.(Tavsiyeni bekliyorum)
Yada bana önerebileceğin bir diyet varmı ? Sabah 08:00 de okula gidiyorum.Akşamüstü 16:30 gibi evde oluyorum.
Saygılar.
1)Her sabah spriluna tabs..
2)Öğleden sonra 4-5 gibi NLS Cichlid formula.
3)Yatarken 11-12 gibi tetra pro vegetable.
4)Haftalık olarak kullanabileceğim bir yem.(Tavsiyeni bekliyorum)
Yada bana önerebileceğin bir diyet varmı ? Sabah 08:00 de okula gidiyorum.Akşamüstü 16:30 gibi evde oluyorum.
Saygılar.
[/QUOTE]
Akvaryum maşallah çok güzel inşallah nazar değmez. Balıklar son derece sağlıklı inşallah dişilerde yumurtaları tutarlar. Lütfen kusturma olayından vazgeç annenin ağzından yavruları salması sonra tekrar onları ağzına alması, yavruların saklandıkları yerden çıkıp yemi kapıp teklar saklanmaları o kadar zevkli ki anlatamam. Ya benim dediğimi yapaçaksın yada kusturup yumurtalığa alıp dönüp duran yumurtaları izleyeçeksin.
Saygılar...
Not: Benbaları üzülerekde olsa sattım. Yerine yirmi adet ilangi yellow siparişi verdim.
Akvaryum maşallah çok güzel inşallah nazar değmez. Balıklar son derece sağlıklı inşallah dişilerde yumurtaları tutarlar. Lütfen kusturma olayından vazgeç annenin ağzından yavruları salması sonra tekrar onları ağzına alması, yavruların saklandıkları yerden çıkıp yemi kapıp teklar saklanmaları o kadar zevkli ki anlatamam. Ya benim dediğimi yapaçaksın yada kusturup yumurtalığa alıp dönüp duran yumurtaları izleyeçeksin.
Saygılar...
Not: Benbaları üzülerekde olsa sattım. Yerine yirmi adet ilangi yellow siparişi verdim.
[/QUOTE] İbrahim kardeşim, ben de aslında seninle aynı fikirdeyim, çok da ısrar etmedim aslında anneleri yakalamak için, yoksa çıkart kayaları al anneyi. Ama dediğin gibi yumurtaların dönmesine bakmak mı annenin yavrularına doğal ilgisi mi dersen, elbette doğallıktan yanayım. Yorumuna harfiyen katılıyor ve işi doğalına bırakıyorum. Kusturma yok