Yeni Dekor Red Chimba Sy.42-150x60x60
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 12:14
Dostum inan çok sevindim yavrularına. Yavru sayısı önemli değil mühim olan yavrularını almandı ve bunu gayet güzel bir şekilde başardın nihayetinden. İnan senin kadar bende sevindim. Kayaların altlarına iyi bak belki aralarda daha yavru vardır. Sıhat ve sağlıkla büyütmen dileklerimle.
Sağlıklı, bol yavrulu balıklar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 20:01
[QUOTE=karo1978]İşte olay budur kardeşim,allah nazarlardan saklasın,bütün yazılanları en başından beri okuyorum,darısı benim ve diyer akvaristlerin başına diyelim.Süper süper süper!!!!!![/QUOTE]
İnşallah Allah sana da nasip eder kardeşim, çok teşekkür ederim.
İnşallah Allah sana da nasip eder kardeşim, çok teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 20:05
[QUOTE=freeasabird]Dostum inan çok sevindim yavrularına. Yavru sayısı önemli değil mühim olan yavrularını almandı ve bunu gayet güzel bir şekilde başardın nihayetinden. İnan senin kadar bende sevindim. Kayaların altlarına iyi bak belki aralarda daha yavru vardır. Sıhat ve sağlıkla büyütmen dileklerimle.
Serkan gerçeten çokmutlu oldum yavruları görünce, iyi dieklerin için çok teşekkürler. Daha fazla yavru olması olası. Çünkü üç anne var ağzı dolu olan. Ben sadece bir tanesini takip edebildim. Diğerleri de belki bırakıp alıyorlardır. Biliyorsun sen ve senin gibi düşünen arkadaşlarım önerileri doğrultusunda ben de anneleri kusturmadım. Kendi bakımlarını izlemek, annenin yavruların üzerindeki nöbeti, akvaryumun ağabeyi erkeğe küçücük boyuyla kafa tutuşu harika görüntüler veriyor. İyiki herşeyi doğalına bırakmışım.
Sağlıklı, bol yavrulu balıklar...
[/QUOTE]Serkan gerçeten çokmutlu oldum yavruları görünce, iyi dieklerin için çok teşekkürler. Daha fazla yavru olması olası. Çünkü üç anne var ağzı dolu olan. Ben sadece bir tanesini takip edebildim. Diğerleri de belki bırakıp alıyorlardır. Biliyorsun sen ve senin gibi düşünen arkadaşlarım önerileri doğrultusunda ben de anneleri kusturmadım. Kendi bakımlarını izlemek, annenin yavruların üzerindeki nöbeti, akvaryumun ağabeyi erkeğe küçücük boyuyla kafa tutuşu harika görüntüler veriyor. İyiki herşeyi doğalına bırakmışım.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 20:05
Abi çok güzel olmuş akvaryum. Maşallah.... Tam istediğim gibi.
Ama benim bunu koyabilmem için evi değiştirmem lazım :(
Malum 1+1 bekar evi. Bendeki 220 lt lik bile salonun kıyısında kaldı :(
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 20:09
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim inşallah darısı bana artık gerçi benimkilerinin en az 4 ayı var çünkü daha küçükler,neyse kardeşim tekrardan maşallah diyelim daha nice yavrulara inşallah.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 20:10
[QUOTE=poyraz_o]Abi çok güzel olmuş akvaryum. Maşallah.... Tam istediğim gibi.
[/QUOTE]
Allah gönlüne göre versin inşallah. İnsan kendisi kadar istermiş bunu unutma. Gönlünden iste muhakkak sahip olursun. Sevgiler.
[/QUOTE]
Allah gönlüne göre versin inşallah. İnsan kendisi kadar istermiş bunu unutma. Gönlünden iste muhakkak sahip olursun. Sevgiler.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2009 18:41
Ben böyle güzel bir manzara daha görmedim, Allah nazarlardan saklasın inşallah, ama sizinle paylaşmak istiyorum. Annenin yavrularını bırakışı, koruyuşu ve tekrar alışını videoya kaydetme şansı buldum. Saygılarımla.
VİDEO 61,6 MB!!! NASIL YÜKLEYECEĞİM YARDIMA İHTİYACIM VAR?!
(Çözüm bulundu; merak edenlere; windows movie maker adlı programla istediğiniz büyüklükte videolar yaratabiliyorsunuz. İnternete yüklerken sorun yaşayanlara duyurulur.)
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2009 12:00
Sanırım başardım videoyu eklemeyi.
[VID]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-tropheus-bemba-yavrulari-ve-anne/1284701[/VID]
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2009 19:25
Murat abi gerçekten teprik ederim ya çok güzel bi duydu bu balıklardan yavru almak.Hele birde annesinin böyle yavrularını korumasını görmek paha biçilemez.Allah herkeze bu balıklardan ve bu balıklardan yavru almayı nasip etsin