Yeni Dişi Betta'larım
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 20:25
Merhabalar... Bugün 2 tane yeni dişi betta aldım sizinle paylaşmak istedim. Bir de bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum. Ne tür betta'lar bunlar? VAIL TAIL di mi? Sadece emin olmak için sordum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 21:38
Teşekkür ederim AhmetBey. Bu arada almamın nedeni bir dişi sıkıntım olması bir de o kuyrukları. Çünkü o kadar kötü durumda bakılıyordu ki dayanamadım aldım. Yani betta kurtarma görevini gerçekleştirdim. Birazdan 20 lt akvaryumu hazırlayacağım inşallah :)
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 16:51
Artemia ve kurutulmuş kan kurduna bayılıyorlar ve yumurta toplamalarında yardımcı oldugunu düşünüyorum bu yemlerin sizde verebilirseniz bunlardan verin ayrıca kısa bi zamanda forma girip yavru da alabilirsiniz.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 17:23
[QUOTE=sgencturk]2sininde renkleri müthiş nerden buluyorsunuz bu kadar güzel betalrı:)[/QUOTE]
Ben istanbul/k.çekmece/sefaköy'de oturuyorum ve burada dişi betta bulmak çok zor . Çünkü gördüğüm kadarı kimse betta'lar ile uğraşmıyor benden başka . Ve her balıkçıyı gezdim ama hepsinde erkek tülkuyruk betta'lar var hiç birinde dişi yok Dün akşam öylesine gezerken arka sokağımda bir akvaryumcunun açıldığını gördüm ve uğradım nihayet 2 tane buldum ve ikisinide aldım :) . Yani biraz şans desek daha doğru olur
saygılar . sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 17:24
[QUOTE=grkn_]Artemia ve kurutulmuş kan kurduna bayılıyorlar ve yumurta toplamalarında yardımcı oldugunu düşünüyorum bu yemlerin sizde verebilirseniz bunlardan verin ayrıca kısa bi zamanda forma girip yavru da alabilirsiniz.
Saygılar.[/QUOTE]
Saygılar.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)