Yeni Evleri
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2011 23:40
Benim arakadaş 27 litre akvaryumda bakıyo akvaryumun yarısı dolu suyla ısıtıcı yok lamba yok bitek su temizleyicisi 2cm boydayken almıştık bi petshoptan 3 sene geçti kabuk boyu suan 15cm nası hastalık vs olmadan gelmiş o boya anlatıklarına uymuyor hiçbi yaptığı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 16:30
[QUOTE=JrSemih]Benim arakadaş 27 litre akvaryumda bakıyo akvaryumun yarısı dolu suyla ısıtıcı yok lamba yok bitek su temizleyicisi 2cm boydayken almıştık bi petshoptan 3 sene geçti kabuk boyu suan 15cm nası hastalık vs olmadan gelmiş o boya anlatıklarına uymuyor hiçbi yaptığı.[/QUOTE] Acemi şansı...
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 23:27
Akvaryumda baktığınız için sizi tebrik ediyorum :)
[QUOTE=JrSemih]Benim arakadaş 27 litre akvaryumda bakıyo akvaryumun yarısı dolu suyla ısıtıcı yok lamba yok bitek su temizleyicisi 2cm boydayken almıştık bi petshoptan 3 sene geçti kabuk boyu suan 15cm nası hastalık vs olmadan gelmiş o boya anlatıklarına uymuyor hiçbi yaptığı.[/QUOTE]
Sizi ufacık soğuk bir odaya koysalar sizde büyürsünüz. Dışardan belki göstermezsiniz ama içinizde ne acılar çekersiniz. Bu kadar kişi yanlışta o mu doğru ?
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 11:56
[QUOTE=ecemkoten]Akvaryumda baktığınız için sizi tebrik ediyorum :)
Akvaryum denile bilirmi onu bilemeyeceğim :) en azından iç filtresi ısıtıcısı vardı zamanında bilgisizlikten böyle ufak bir akvaryum kurmuştuk:) 100litrelik bir akvaryum yaptırdım fakat bir türlü kurmak nasip olmadım tamamen benim hatam kabul ediyorum , sizin kurduğunuz akvaryumdan esinlenerek sizin sayesinizde tekrar vakit ayırmayı düşünüyorum onlar bunu hakediyor onları daha mutlu görmek istiyorum , düşündümde birşey olursa sorumlulukları bana kalıcak böyle bir sorumluluğu üstüme alamam malesefki.
TheMuRo 2011-12-03 11:58:47
[QUOTE=JrSemih]Benim arakadaş 27 litre akvaryumda bakıyo akvaryumun yarısı dolu suyla ısıtıcı yok lamba yok bitek su temizleyicisi 2cm boydayken almıştık bi petshoptan 3 sene geçti kabuk boyu suan 15cm nası hastalık vs olmadan gelmiş o boya anlatıklarına uymuyor hiçbi yaptığı.[/QUOTE]
Kulaktan dolma bilgiler kör görmez sağır uydurur öyle birşey olması gerek tam çıkaramadım nedemek istediğini anlaşmsındır.
Kulaktan dolma bilgiler kör görmez sağır uydurur öyle birşey olması gerek tam çıkaramadım nedemek istediğini anlaşmsındır.
Akvaryum denile bilirmi onu bilemeyeceğim :) en azından iç filtresi ısıtıcısı vardı zamanında bilgisizlikten böyle ufak bir akvaryum kurmuştuk:) 100litrelik bir akvaryum yaptırdım fakat bir türlü kurmak nasip olmadım tamamen benim hatam kabul ediyorum , sizin kurduğunuz akvaryumdan esinlenerek sizin sayesinizde tekrar vakit ayırmayı düşünüyorum onlar bunu hakediyor onları daha mutlu görmek istiyorum , düşündümde birşey olursa sorumlulukları bana kalıcak böyle bir sorumluluğu üstüme alamam malesefki.