Yeni fotoğraflar-F0 Namansi-Eretmodus Kigoma-Çok yakışıklı Kantalamba
Burakçım bu balıklar için daha akvaryuma girmeden çok fazla maddi manevi külfete girdik inşallah sıkıntı çıkmaz, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadasım dodru secim yapmısın bricardi namassi faire fry yılın final balıgı olacak insallah ben dede mevcut bu tür cok insancıl tür elden yem yerr alıstıktan sonra erkekleri cok agrasiff oluyooo ates yavrularımı sunacamm ilk yavruları alan kişilerdenizzz hayırlı olsun bol yavru alman dilegiylee.
Abim ilk olarak teşekküre değecek bir şey yapmadın sadece seninle ve ailen ile birlikte çok güzel vakit geçirdim, beni güzel ağırladığın için ben sana teşekkür ederim.
Uzun süredir beslemek istediğin balıklarına kavuştun. İnşallah bu stresli günlerini atalatacak, güzel bir koloni olup sağlıklı yavrular doğuracaklar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Abi inşaallah sıkıntı çıkmaz, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
[QUOTE=siyahbere]
Arkadasım dodru secim yapmısın bricardi namassi faire fry yılın final balıgı olacak insallah ben dede mevcut bu tür cok insancıl tür elden yem yerr alıstıktan sonra erkekleri cok agrasiff oluyooo ates yavrularımı sunacamm ilk yavruları alan kişilerdenizzz hayırlı olsun bol yavru alman dilegiylee.
[/QUOTE];İyi dilerleriniz için teşekkür ederim herzaman tavsiyelerinize ve önerilerinilerinize açığım.Methinizi çok duydum.
[QUOTE=scorpion1313]
Abim ilk olarak teşekküre değecek bir şey yapmadın sadece seninle ve ailen ile birlikte çok güzel vakit geçirdim, beni güzel ağırladığın için ben sana teşekkür ederim.
Uzun süredir beslemek istediğin balıklarına kavuştun. İnşallah bu stresli günlerini atalatacak, güzel bir koloni olup sağlıklı yavrular doğuracaklar.Abi hakkın çok geçti, hakkını helal et, inşaallah herşey gönlünce olur.
Tropical sprilunia 36% ye tamamen alışık baıklar, iyi niyetlerin için teşekkür ederim.
Abi hakkın çok geçti, hakkını helal et, inşaallah herşey gönlünce olur.
[/QUOTE]