Yeni frontosa akvaryumum(balıklar geldi 2.sayfada)
Fotoğraf:Var
Boyut (cm):1.25*70*75h
hKapasite (litre):620 litre
Canlılar:20 adet Frontoza brundi
Malzemeler:Atman kafa motoru,Atman 300w ısıtıcı,sump ve sump içi malzemeler.
Akvaryum Bakımı:kurulum aşamasında
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sera nitrivec (kurulumda 50ml lik solusyon akvaryum suyuna eklendi)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumunuz çok güzel olmuş.Hayırlı olsun.Yatak odasında olması uyumanızı zorlaştırabilir.Mutlaka ses olacaktır.
Akvaryumu ankaradan getirdim (binbir zorlukla kimseye tavsiye etmiyorum bu kadar ağır olduğunu tahmin edememiştim abartısız 8 kişi çıkardık eve) bu siteden alınmış bi akvaryumdur. Kayalar ise gene ankaradan alınmıştır akvaryumun zemininden yukarıya doğru bir kaya deseni yapmayı planlamıştım fakat vazgeçtim ondan çünkü çok az kaya almışım belki daha sonraları gerçekleştirebilirim. Şuan baya sade bi tasarım oldu. Bugün denemek için 2 lepistes aldım ve akvaryuma koydum bi problem yok şimdilik. Pazar günü balıklarım gelmiş olacak onlarda tek ağızdan çıkma evde büyütülmüş gayet sağlıklı ve 5-6cm civarlarındalar. benim niyetimde yavru almaya yönelik ama bu uzun bi süreç tabi. Yeni resimler eklenecektir arkadaşlar pazar günü akşam inşallah...
Akvaryum çok güzel , hava motorunu kapasanız bile yatarken sump mutlaka ses yapacaktır , umarım rahatsız olmazsınız.
Sağlıklı balıklar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryum çok güzel , hava motorunu kapasanız bile yatarken sump mutlaka ses yapacaktır , umarım rahatsız olmazsınız.
Sağlıklı balıklar.[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Zamanla tıkanma yapar. Sorun yaşarsınız. O kadar mavi süngere gerek yok.
Gözüktüğünden çok daha ağır oluyor bu tarz tanklar. :) Çok iyi anlıyorum sizi.