Yeni Heyacanın Adı Tropheus Linangu Yellow
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 18:18
TROPHEUS MOORİ LİNANGU YELLOW
Boyut (cm):110*50*50 sumplu (şelale)
Kapasite (litre):275 lt
Canlılar:Tropheus linangu yellow4e 6d
Akvaryum Bakımı:10 Günde bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:nls sera flora gr.green
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sadece tuz matinel mavisiArkadaşlar yakın zamanda edindiğim ve almadan önce renklerine ve formlarına hayran kaldığım Tropheus un henüz bu yeni yeni tanınmaya başlayan , Tropheus Moori Linangu Yellow türünün akvaryundaki görselliği ve hareketleri beni çok mutlu etti...Bende bu güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsinizz...A
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 18:20
Gerçekten akvaryum güzel olmuş fakat balıkları çok uzak çekim almışsınız net görünmüyorlar.
Balıkları ne zamandır sizdeler sanki tam renkli değiller gibi siyah renk ağırlıkta biraz veya makineden kaynaklanıyor olabilir.
Ama bu canlılara gerekli ilgiyi gösterdiğiniz ortada tekrar tebrik ederim akvaryumunuzdan dolayı.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 18:25
Burak bey balıkları hafta başında aldım fotolar cep telefonu çekimidir en yakın zamanda yeni fotoları ekliyeceğim ilginiz için TEŞEKKÜRLER. sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 13:00
Musa bey görebildiğim kadarıyla balıklarınız türünün güzel örneklerinden. Fakat tank hacmi göz önüne alındığında orana göre 2 veya 3 erkek fazla gibi. Birde kayaların ortadan ziyade sağ ve sol köşeye dağıtmanız yüzme alanı açısından faydalı olacaktır kanısındayım. Yeni yakın çekim resimlerinizi bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 13:06
Akvaryum hacminic biraz küçük ayrıca benim bildiğim akdarı ile tropheuslar 1 erkek 10dişi şeklinde daha verimli oluyorlar.
Burak Bulut 2010-12-31 13:07:02
Yani demek istediğim erkek oranınıza göre dişi oranınız düşük.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 23:43
Çok güzeller renkleri ve formları zirve yapmış..Türünün en güzel örneklerinden sağlıklı yavrular dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 00:00
İmzandaki fotoğrafa bayıldım harika bir poz yakalamışsın tebrikler...
Sağlıklı balıklar.
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 00:23
Benim çok sevdiğim bir tür, ve maşallah çok çok güzel balıklarınız var nazar değmesin maşallah Bol bol yavru alırısınız umarım..
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 01:32
Musa Bey muhteşem fotoğraflar yakalamışsınız tebrikler.Çekimlerinizde balıklarınızın tüm güzellerini yansıtmışsınız.5 Erkekli bir tankta balıklarınızdan yavru alabiliyormusunuz.Tankınızda kullandığınız ışıklandırma malzemeleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. miras 2011-01-19 01:33:58