YENİ KURDUĞUM AKVARYUM (RESİMLİ)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 09:43
Tankın litresine bakacak olursak o kök suyu kolayca yumuşatır. Eğer kök kullandığın bir dekorasyon istiyorsan tür değiştirebilirsin. Ben öyle yaptım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 11:58
Doğru olanı bozup yanlış yapmışsın :) beslediğin türde kütük olmuyor. Bendede vardı zamanında bende çıkarmak zorunda kaldım. Kütüğü çıkarıp tekrar kayalık bir dekor yapmalısın.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 17:49
[QUOTE=CelalKaya]Doğru olanı bozup yanlış yapmışsın :) beslediğin türde kütük olmuyor. Bendede vardı zamanında bende çıkarmak zorunda kaldım. Kütüğü çıkarıp tekrar kayalık bir dekor yapmalısın.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Doğru olanda da kütük var!!
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 19:01
[QUOTE=yasinmak][QUOTE=CelalKaya]Doğru olanı bozup yanlış yapmışsın :) beslediğin türde kütük olmuyor. Bendede vardı zamanında bende çıkarmak zorunda kaldım. Kütüğü çıkarıp tekrar kayalık bir dekor yapmalısın.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Doğru olanda da kütük var!!
[/QUOTE]
"Yeni aldığım mango Kökünü akvaryuma bugun dahil ettim akvaryumdan biraz taşlar çıkardım iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum "
Bu cümlenizden daha önce kök olmadığı anlaşılıyor.
Yani eskiden kök yokken ki zamanına diyorum ben. doğru olanı bozmussunuz diye. !!!
keyifli hobiler dilerim.
![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 19:43
Öncelikle hayırlı olsun ,süper keyifli oluyor insan akvaryum kurunca , 250 litre balıkların için benim fikrimce yeterli , zaten ilerleyen zamanlarda sende yeterli mi değil mi diye anlayacaksın , dekor için ise bize ne kadar güzel gelirse gelsin , balıklarımızı düşünmeliyiz , sert su seven balıkları sert suda beslemeliyiz ve yuvarlak hatlı kayalar yunuslar için her zaman tercih edilir . Anlık tepkileri fazla olur yunusların zarar görmelerini istemeyiz , kolay gelsin ,keyifli hobiler .