Yeni kurduğum tanganyika akvaryumum.
Kapasite (litre):360
Canlılar:12 adet 3erkek 9 dişi canary cheek
Malzemeler:kayalar 30 kilo civarı 25 kilo civarı 0.5mm mercan kırığı kumu
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:NLS cichlid formula,Tropical super spirulina,Tetra pro vegetable,Dainichi spirulina
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu,Buffer,Cichlid salt lake,az miktar bakteri kültürü.
Fotoğraf:
NOT; Resimler cep telefonundan çekildiği için çok kaliteli değiller lütfen kusura bakmayın.
uzun bir aradan sonra akvaryumumu sil baştan kurmaya karar verdim ve yeni kurmuş olduğum akvaryumuma tropheus ekleyeceğim buna yarın sevgili ali akgün abimin yanına gittiğim zaman karar vereceğim. şimdilik aklımdaki tür canary cheek. şimdiye kadar her türlü sıkıntımda zorluklarımda benden yardımını dostluğunu abiliğini esirgemeyen ali akgün abime çok teşekkürederim. kerem dostuma mustafa abiye ve recep abimede çok teşekkürederim arkadaşlar yeni kurmuş olduğum tankımda sizlerden ricam eksiklerimi yanlışlarımı gördüğünüz şeyleri söylemeniz saygılar.
Vereceğiniz bilgiler inanın benim için çok değerli bütün abilerin arkadaşların görüşlerini ricaediyorum biliyorsunuz bilgiler paylaştıkça değerlidir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrik ederim. Çok güzel olmuş.
Sağlıklı balıklar dilerim. . .
Son resimde arkaya yansıyan eviminizin penceresi yoksa arka fonum siyah. gündüz olduğu için camda açık hava güneşli fotoğraf makineside cep telefonu olunca biraz resimler kötü oldu kusuruma bakmayınız.
Selamlar elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş temiz derli toplu maşallah diyelim sağlıklı balıklar dilerim yanlız televizyona yakın olması televizyon ve akvaryumun ışıklarının aynı anda açık olması ufak bi sorun oluşturabilir diye dşünüyorum dikkat dağıtabilir daha farklı bi yer seçebilirdiniz.
Akvaryumunuz çok güzel olmuş Maşallah balıklarda sağlıklı gözüküyor.Televizyon yanında olmamış sanki akvaryumunuz ama sizin tercihiniz televizyondan gelen ışıklardan etkilenebilir balıklarınız.
Herkeze selamlar. Aslında tv nin yanında kesinlikle tercih etmezdim ama şimdilik koyabileceğim en uygun yer orasıydı harici olarak tv yi akvarymun ön camından daha ileride olacak şekilde ayarladım yani akvaryum tv nin arkasında gibi kalıyor ekran birazdaha önde.
Hava konusuna gelince yeşil motoru aslında dış filtreme yardımcı olması açısından kullanıyorum harici olarak hava motorum mevcut zaten kullanılan malzemeler bölümüne yazdım. Bide unutmadan yeşil motorum vantuzlarının çobuk bıraktığı fikrine kesinlikle katılıyorum gerçekten cabuk bırakıyor ve motor kaşla göz arası hop akvaryumun içinde. Allah göstermesin çok tehlikeli bir durum. Anubias konusunuda şöyle söliyim kesinlikle tam akvaryumuma istediğim bir bitki türü birkaç anubias ve dev anubiasta kullamak istiyorum tabi köşelerede yine saz kullanmayı düşünüyorum. En yakın zamanda tekrar fotoğraf ekliyeceğim bitkilendirmeleri nerelere yapacağım konusunda siz değerli akvarist dostlarımdan kesinlikle yardım isteyeceğim. İlginiz için hepinize çok teşekkürederim,saygılar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar bilgisayarımdaki arıza yüzünden yeni fotoları ekleyemiyorum bu problemi bir iki güne kadar aşıp sizlerle akvaryumun bitkilendirilmiş halini paylaşacağım. Saygılar
Balıklarınıza gelince balıklarınız red rainbow kasanga değil bilgilerinize...
Saygılar...