Yeni seminer konusu Malawi'ler...
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 17:51
[QUOTE=cief17]Bende ilk kez katılacağım,arabayı profiloya bırakıp yürümeyi düşünüyorum,krokiden anladıgım kadarıyla fazla yol yok değil mi? [/QUOTE]
Profilo dernek arası ara sokaklardan en fazla 1 km.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 18:39
[QUOTE=cief17]Bende ilk kez katılacağım,arabayı profiloya bırakıp yürümeyi düşünüyorum,krokiden anladıgım kadarıyla fazla yol yok değil mi? [/QUOTE]
Profilonun otoparkı yarım saat sonrasında ücretli. yürüme de 5-10 dk mesafe var. Bu yüzden araç ile dernek tarafına gelmeniz daha makul görünüyor.
Profilonun otoparkı yarım saat sonrasında ücretli. yürüme de 5-10 dk mesafe var. Bu yüzden araç ile dernek tarafına gelmeniz daha makul görünüyor.
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 22:52
[QUOTE=purelyfe]
Ben yeni bosnada oturuyorum usta gelmeyi isterim acıkcası cisco kursum var ama sizden önemli değil .d
[/QUOTE]
onurdemirbala 2011-11-25 17:14:48
[/QUOTE]
Ömür'e gelirsen seni alırım, telefon numaram. 0506 401 28 80
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 00:07
[QUOTE=purelyfe]Ömüre gelebilirim nasıl gideceğiz hangi otobüsle gideceğiz ?
[/QUOTE]
onurdemirbala 2011-11-25 17:15:03
Arabayla geleceğim senide alırım.
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 03:49
Tamam anladım sağolasın usta. Bu arada ben de kontur yok,malum öğrenci adamız :) telefon numaram. 05393556140 :)
onurdemirbala 2011-11-25 17:13:24
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 11:10
[QUOTE=Salem] [QUOTE=cief17]Bende ilk kez katılacağım,arabayı profiloya bırakıp yürümeyi düşünüyorum,krokiden anladıgım kadarıyla fazla yol yok değil mi? [/QUOTE]
[/QUOTE] Dernek tarafında park yeri buluruz sanırım,oralar çok sıkışık mekanlar bildigim kadarıyla :) neyse sorun olmaz hobimiz için az yol yurumedik :))
[/QUOTE] Dernek tarafında park yeri buluruz sanırım,oralar çok sıkışık mekanlar bildigim kadarıyla :) neyse sorun olmaz hobimiz için az yol yurumedik :))
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 14:43
Sorma Sercan abi iyi oldu bu valla, en son beraber gitmiştik ya derneğe akvaryum taşımıştık felan :) Ben orayıda tam bilemiyorum ya hadi neyse :) Valla cok sağol Selami abi cok iyi oldu bu ya :)
onurdemirbala 2011-11-25 17:14:16
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 15:00
[QUOTE=purelyfe]
Sorma Sercan abi iyi oldu bu valla, en son beraber gitmiştik ya derneğe akvaryum taşımıştık felan :) Ben orayıda tam bilemiyorum ya hadi neyse :) Valla cok sağol Selami abi cok iyi oldu bu ya :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
muratcan saat 12/30 da ömür ötobüs duragında olursan seni alırım
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 15:48
Başakşehir'de oturan ve bu seminere gidecek olan varmı?? Bana özel mesajla veya 0554 895 97 22 den ulaşabilir misiniz lütfen..
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 17:55
[QUOTE=BlackWega]Başakşehir'de oturan ve bu seminere gidecek olan varmı?? Bana özel mesajla veya 0554 895 97 22 den ulaşabilir misiniz lütfen..[/QUOTE]
Arkadaşın düğün meselesini çözersem gitmeyi düşünüyorum