yeni tanganika tankım
Öncelikle bu akvaryuma sahip olmama yardımcı olan lazziya nickli abime çok teşekkür ederim.
Fotoğraf:
Boyut (cm):160*50*60(h)
Kapasite (litre):480 lt
1- Akvaryum ;160*50*60 ebatlarında 1cm rodajlı camdan alttan ve üstten hem yanlarda hem ortalarda olmak üzere kuşaklıdır.
2- Sehpa; desenli demir profilden ferforje ve 2 raflıdır.
3- Sump; 80*30*40 0.6 Cm camdan 3 bölmelidir.Ayrıca sumpın önü ahşap eskitme iki yana açılan kapakla kapalıdır.Sump içinde elyaf,makarna,kömür bioball kullanıyorum
4- elektrik tesisatı; 4 adet akvaryum florasanı ve 4 adet elektronik balans kullanılmış.300 watt fagler ısıtıcı.
5-üst kapak; ahşap olup eskitme uygulanmış.
6- kafa motoru; CT Atman 106 Fiskiye Motoru
CANLILAR : 1 eş daffodil,6 limon çiklet,10 ocellatus gold,4 jolido chromis marileri3 tatlı su midyesi,2 adet ( tam ismini bilmiyorum at suratlı diye geçiyor;kumun altında yaşayan ve kumu havalandıran bir tür.Resim koyma olasılıgım yok)
Akvaryum Bakımı:Daha yeni olduğu için heniz bir bakım yapılmadı,
Kullanılan Yemler: SERA FD DAPNİEN,SERA FD ARTEMİA SHRİMPS,SERA GRANUEL,SERA PUL VE GRANUEL BİTKİSEL YEMLER,HAZIRLADIĞIM GARLİC GUARD KATKILI YEMLER.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: seranın su düzenliyicisi ve bakteri kültürü.
Arka fonu düzgün birşekilde çekmiştim ama su doldurduktan sonra hava kabarcıkları oluştu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar,
Tankıznız sağ köşesi pek güzel olmamıs ama diğer taraf gayet güzel .Birde bence biraz daha kaya eklemelisiziniz.
Herkese teşekkürler.
Belki kople tür değiştirebilrim bakalım zaman ne getirecek :)
Termometre dikkatimi çekti dibe yakın seviyeye yakın koyarsanız gerçek değeri görürsünüz yukarısı dibe veya ortaya göre daha sıcak olur