yeni tanganyika akvaryumum (led arka fon sf 2-3 :))
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2011 19:32
Tankınız ve balıklarınız çok güzeller ben de 130x60x60 tank yaptırıyorum ve şu an heyecanla tankımın bitmesini bekliyorum sağlıklı balıklar bol yavrular
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2011 20:12
Gerçekten çok güzel bir tank kurmuşsunuz....
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2011 21:58
[QUOTE=metadeh]Amadım dizayn sorumlusunu belirtmeyi unutmuşsun sanırsam Hayırlı olsun bakalım, çok güzel görünüyor.[/QUOTE]
Pardon Ahmet'cim çok haklısın. Dizayn by metadeh :) (ledleri arkaya nasıl tutturayım diye baya bir düşünmüştüm.Ahmet saolsun çok güzel bir fikir verdi.Ve yapımında baştan sona yardımcı oldu.Teşekkür ederim Amadım :)
[QUOTE=Serhan Karaağaçlı]Maşallah. Led fon çok daha güzel bir görüntü vermiş. Güncelleme vakti geldi gibi ? [/QUOTE] Akvaryumuma çok güzel kayalar buldum yapay bitkileride çıkardım. Ancak yeni aldığım f0 ilangilerde sağlık problemi yaşıyorum.Balıklarım düzelir düzelmez bakım ve fotoğraflarım gelicek merak etmeyin.
[QUOTE=miras]
[QUOTE=sezginer]Tankınız ve balıklarınız çok güzeller ben de 130x60x60 tank yaptırıyorum ve şu an heyecanla tankımın bitmesini bekliyorum sağlıklı balıklar bol yavrular[/QUOTE] Çok teşekkür ederim.Sizinde yeni tankınız hayırlı olsun.Herşey gönlünüzce olur inşallah.
[QUOTE=larssonn]Bence müthiş bir kombinasyon olmuş. Tropheusların formlarıda cok yerinde. Tebrik ediyorum.[/QUOTE] Teşekkür ederim.Balıklara elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum.Bol çeşit ve kaliteli yemlerle besliyorum.
[QUOTE=Serhan Karaağaçlı]Maşallah. Led fon çok daha güzel bir görüntü vermiş. Güncelleme vakti geldi gibi ? [/QUOTE] Akvaryumuma çok güzel kayalar buldum yapay bitkileride çıkardım. Ancak yeni aldığım f0 ilangilerde sağlık problemi yaşıyorum.Balıklarım düzelir düzelmez bakım ve fotoğraflarım gelicek merak etmeyin.
[QUOTE=miras]
Ahmet bey led lambalarla fantastik bir tank oluşturmuşsunuz.elinize sağlık.
[/QUOTE] Çok teşekkür ederim Basri bey daha iyileri sizin olur inşallah.Saygılar[QUOTE=sezginer]Tankınız ve balıklarınız çok güzeller ben de 130x60x60 tank yaptırıyorum ve şu an heyecanla tankımın bitmesini bekliyorum sağlıklı balıklar bol yavrular[/QUOTE] Çok teşekkür ederim.Sizinde yeni tankınız hayırlı olsun.Herşey gönlünüzce olur inşallah.
[QUOTE=larssonn]Bence müthiş bir kombinasyon olmuş. Tropheusların formlarıda cok yerinde. Tebrik ediyorum.[/QUOTE] Teşekkür ederim.Balıklara elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum.Bol çeşit ve kaliteli yemlerle besliyorum.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 14:16
Fotolar bekleniyor ahmet kardeş acele.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 13:53
Ahmet selam, leleupilerin renklerini neye borçlusun