yeni tankım!
slm arkadaşlar cichlid beslemeye yeni başladım.daha önce akvaryumum vardı japon besliyordum ama akvaryumu büyüttüm şuanki tankım 120*50*70 boyutlarında yavru cichlidler aldım 4 ahli,2 s.prenses,2 yunus,4 kaliko bunların hepsi yavru büyüdüklerinde aralarında problem olur mu?birde yanlarına büyüklerden alıp koysam küçüklere zarar verirler mi.şimdiden teşekkür ediyorum!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar.
Erkan bey öncelikle teşekkür ediyorum cevabınız için sanırım tür seçiminde daha dikkatli olmam lazım o zaman spler,yunuslar ve ahli kalsa problem olur mu yani kalikoları çıkarabilirim tanktan birde ahli, yunuslar mavi olduğu için büyüdüklerinde kavgalar çıkar mı?ayrıca şuankiler 4-5cm.boyundalar yanlarına büyük yunus almayı düşünüyorum küçüklere zararı olurmu?bu arada tanıştığımıza memnun oldum
Saygılar.
Saygılar.
[/QUOTE]
Saygılar.
O zaman yunus ve ahli arasında seçim yapmam gerekiyo ki buda benim için oldukça zor olucak.ahliyi çıkardığım zaman kalikoların diğerleriyle çiftleşme ihtimali var mı peki?İlginiz için teşekkürler
O zaman yunus ve ahli arasında seçim yapmam gerekiyo ki buda benim için oldukça zor olucak.ahliyi çıkardığım zaman kalikoların diğerleriyle çiftleşme ihtimali var mı peki?İlginiz için teşekkürler
Mete bey, herkesin zevki ayrıdır, ama karma akvaryumlarda ahli, kaliko. beyaz prenses v.s. gibi türler pek tercih edilmiyor tavisyede edilmiyor. Yunus ve sarı prenses uyumlu türlerdir. Bu 2 türe ek olarakta size ya red rubin yada sarı imparatoru öneririm. Ama red rubin ve sarı imparatorda aynı tankta beslenirse, birbirleriyle çiftleşip kırma yavruları olabilir...
Saygılar.
Saygılar.
Erkan Bey yavru oldukları için şuan cinsiyetlerini bilemiyorum zaten bu konuda da tecrübesizim çeşitlerden 5 tane almayı düşünüyorum artık şansıma ne çıkarsa sanırım büyüdüklerinde anlıycam.
Mete bey elimden geldiği ve bilgilerimin doğrultusunda size yardım ederim...
Bence iyi bir seçim yapmışsınız, tebrikler..