Yeni Tasarımım
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2007 16:42
Cidden çok başarılı bir çalışma olmuş.Tebrik ederim.
Saygılar.....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 20:51
Herkes tutturmuş şöyle böyle bilmem ne ama benim anlamadığım o akvaryumda japonlarla neon tetra ve de lepitesler vardı. Japonlar diğerlerini yemiyorlarmı?
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2007 14:57
Merhaba arkadaşlar.
Tatilde olduğumdan dolayı ,geç cevap verdiğim için özür dilerim.
Konu hakkında yazdıklarım ; Yine yanlış anlaşıldı !
Akvaryum dünyasında,uzun yıllardan beridir araştırmacı ve meraklı bir ruh ile çalışmalarımı devam ettirmekteyim.Bu yüzden bir çok tasarım ve versiyon gördüm ,kendi tasarımlarımda mevcuttur! buna mukabil ;Konu hakkında ,herkez bir düşünce belirtti ve bende tecrübelerime dayanarak ,tamamen iyi niyetlerimle belirttim.
Kendi tasarımlarım ve imalatlarımın çeşidi pek çok olduğundan dolayı! yeni sitem e ,ekleme aşamasındadır..!!
Eğer yönetim izin verirse, bittikten sonra link'imi sunacağım.
Saygılarımla.
Tatilde olduğumdan dolayı ,geç cevap verdiğim için özür dilerim.
Konu hakkında yazdıklarım ; Yine yanlış anlaşıldı !
Akvaryum dünyasında,uzun yıllardan beridir araştırmacı ve meraklı bir ruh ile çalışmalarımı devam ettirmekteyim.Bu yüzden bir çok tasarım ve versiyon gördüm ,kendi tasarımlarımda mevcuttur! buna mukabil ;Konu hakkında ,herkez bir düşünce belirtti ve bende tecrübelerime dayanarak ,tamamen iyi niyetlerimle belirttim.
Kendi tasarımlarım ve imalatlarımın çeşidi pek çok olduğundan dolayı! yeni sitem e ,ekleme aşamasındadır..!!
Eğer yönetim izin verirse, bittikten sonra link'imi sunacağım.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2007 23:27
Abi sen aşmışsın ya.Valla ellerin dert görmesin.Senin ne işin var burda.Bence uluslar arası yarışmalara katıl ülkemizi temsil et
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2007 02:00
Yarın yeni bir akvaryum daha yapmaya başlıyorum. İnşallah buda güzel olucak.
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2007 02:59
Selamlar Ahmet bey önceki çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum.Yeni çalışmanızda da göz alıcı şeyler üreticeğinizi umuyorum.Sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum. İYİ ŞANSLAR lafayette 2007-10-10 10:04:12
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2007 19:50
Yeni akvaryum yapımına başladım. Kısa zaman sonra burdan sizlere görüntüler vericem inşallah...