Yeni Yılda Hobideki Planlarınız Neler?
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2019 10:46
Öncelikle herkese yeni yılın mutluluk getirmesini diliyorum.[:iyi:] Çocukluk zamanlarındaki bilinçsiz akvaryum girişimlerini saymazsak hobide 2. Yılım [:)] bu süre zarfında canlı doğuran, apisto, pleco ve corry Türleri besledim. Tek akvaryumum 3 oldu [:)] yeni yılda akvaryum sayısını 10 yapıp yaşadığım şehirde olmayan corry türlerinin bir kısmını beslemek ve üretmek istiyorum. Sizin planlarınız neler?
Beğenenler: [T]204214,DenizVurucu[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2019 10:54
Yeni apisto akvaryumu ayrıca melek ve discus üretim seti[EDIT]DenizVurucu,2019-01-01 10:55:34[/EDIT]
Beğenenler: [T]168086,brigantes[/T]
Teşekkür Edenler: [T]168086,brigantes[/T]
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2019 10:58
Merhaba ben de herkesin yeni yılını kutlarım.
Aslında 100x50x50 hacminde bir akvaryum ile farklı türler tecrübe etmek istiyordum fakat cüce amerikandan vazgeçemediğim için bu plan yerine 3 adet 40x40x40lık akvaryumlar ile kurulum yapıp sevdiğim farklı tür apistolara ev sahipliği yapmak istiyorum. Bugüne kadar osmos kullanmadım ama bu kurulumlarda kullanacağım. Aksilik çıkmaz ise Mart ayında kurulumları yaparım.
Aslında 100x50x50 hacminde bir akvaryum ile farklı türler tecrübe etmek istiyordum fakat cüce amerikandan vazgeçemediğim için bu plan yerine 3 adet 40x40x40lık akvaryumlar ile kurulum yapıp sevdiğim farklı tür apistolara ev sahipliği yapmak istiyorum. Bugüne kadar osmos kullanmadım ama bu kurulumlarda kullanacağım. Aksilik çıkmaz ise Mart ayında kurulumları yaparım.
Beğenenler: [T]168086,brigantes[/T]
Teşekkür Edenler: [T]168086,brigantes[/T]