Yeni Yunus Akvaryumum Yorumlarınızı Bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 21:12
Fotoğraf:
Boyut (cm):100x50x40
Kapasite (litre):200litre
Canlılar:Yunus
Malzemeler:Tetra tex ex 600 dış filtre.lifetech 300 watt ısıtıcı,champion hava motoru,sunsun iç filtre
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %25 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera granugreen ve sera granumeat
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sadece kaya tuzu
MERT MURAT 2008-04-01 21:42:11
Boyut (cm):100x50x40
Kapasite (litre):200litre
Canlılar:Yunus
Malzemeler:Tetra tex ex 600 dış filtre.lifetech 300 watt ısıtıcı,champion hava motoru,sunsun iç filtre
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %25 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera granugreen ve sera granumeat
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sadece kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 21:45
Yapma çiçekleri kaldırıp vede arka fonunuzu düzeltip ortadaki fıçıyı kaldırırsanız daha güzel olabilir. Pentagram 2008-04-01 21:46:14
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 21:55
Taşlarınızı ve fonunuzu çok beğendim tam yunus akvaryumu gibi olmuş yalnız ortadaki fıçıyı kaldırıp yağay bitkileri çıkartmanız doğallık katacaktır.Bunları yapınca biraz daha kaya ekleyin.Dış filtreniz varmış zaten iç filtreyi çıkartın orada çok sırıtıyor.Isıtıcıyıda iç filtrenin olduğu yere koyarsınız.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 22:20
Akvaryum güzel,tek tür beslemeniz balıklar açısından çok iyi olacak,ortadaki fıçıyı ve yapay bitkiyi kaldırın,daha doğal görünsün...
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 00:06
Arkadaşım yanlış anlamada sanki renkler birbirine zıt gibi geldi bana. Yani yunuslar bile zıt olmuş iç dekerasyona ama genede emege saygı... M_R_T 2008-04-02 00:12:43
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 09:16
Bence arka fon hariç diğerlerini değiştirin.Kumu silis-quartz kum yapabilirsiniz.Kaya olarak tamburlanmış taşlar yunus akvaryumunda daha güzel duruyor.En son olarakda yapay nesnelere son verin...Saygılar
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 09:47
[QUOTE=swatsat]Bence arka fon hariç diğerlerini değiştirin.Kumu silis-quartz kum yapabilirsiniz.Kaya olarak tamburlanmış taşlar yunus akvaryumunda daha güzel duruyor.En son olarakda yapay nesnelere son verin...Saygılar[/QUOTE]
Arkadaşım a katılıyorum.Birde yunus lar nekadarlık.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 11:48
Yorumlar için teşekkürler