Yeniden malawi. 85x55x45(h)
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2007 14:02
Bana sorarsanız demasoni ve albino ruby red olabilir .En azından ben yeni akvaryuma bu balıkları koymayı pilanlıyorum demasoni buldum ama albinolar zor bulunuyor,bir kaç değerli abimizden haber bekliyorum inşallah onlarıda bulur akvaryumu kurarsam resimlerini eklerim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2007 20:08
Sizin resimlerinizi de bekleriz Osman bey. Gerçekten ruby red bulmak çok zor. Umarım iyi haberler gelir.
Yorum için teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 18:10
[QUOTE=ERYOLDAŞ]Abi yeni akvaryumun hayırlı olsun kaya seçim çok iyi ama kayalardan biraz daha eklerseniz daha güzel olur.[/QUOTE]
Ramirezi 2007-08-27 21:59:22
Çok teşekkürler. Evet, bir kaç tane daha kaya eklemeyi düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2007 10:21
[QUOTE=Barış]Batuhan Bey akvaryumun son hali nasıl? Umarım bozmamışsınızdır. Eğer bozmadıysanız yavrular gelmiştir heralde.[/QUOTE]
Bozdum Barış bey. Şu an ph 5,5 olan hindistan cevizi kabukları ile dolu, bitkili bir g. amerikan tankı olmak üzere.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2007 13:36
Konuyu ilk gördüğümde özellikle bitkilere ve değişik istakoz türlerine,ve bulunmayan nadir türlere yakınlığından ,merakından bildiğim Batuhan'ı böyle bir akvaryumla görünce şaşırmıştım. Hayırlısı olsun Batuhan,yeni akvaryumunu ve yeni amerikanlarını bekliyorum. Tetra mı düşünüyorsun bu arada? Ramirezide gönlünde yatıyordu ama,bekleyeceğiz galiba. Saygılar kardeş...
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2007 14:27
[QUOTE=citronx]Konuyu ilk gördüğümde özellikle bitkilere ve değişik istakoz türlerine,ve bulunmayan nadir türlere yakınlığından ,merakından bildiğim Batuhan'ı böyle bir akvaryumla görünce şaşırmıştım. Hayırlısı olsun Batuhan,yeni akvaryumunu ve yeni amerikanlarını bekliyorum. Tetra mı düşünüyorsun bu arada? Ramirezide gönlünde yatıyordu ama,bekleyeceğiz galiba. Saygılar kardeş...[/QUOTE]
Yok Faruk tetra düşünmüyorum. Ramirezi sağlıklı cüce bulabilirsem olabilir ama ağırlıklı Apisto türlerinden düşünüyorum. Trifasciata yada agassizi olabilir, kakadu double red olabilir. Bakalım bulabilirsek. İlerde resimler ekleyeceğim
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2007 14:54
Batuhan bey selamlar,
Mavilerin yanına paslı da düşünün bence.
(Socollofi ler biraz arsız balıklar,özellikle yemlenme sırasında demasoniler için sorun yaratabilirler bilginize)
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2007 15:03
[QUOTE=Altuğ]
Batuhan bey selamlar,
Mavilerin yanına paslı da düşünün bence.
(Socollofi ler biraz arsız balıklar,özellikle yemlenme sırasında demasoniler için sorun yaratabilirler bilginize)
[/QUOTE][/QUOTE]
[/QUOTE]
Ramirezi sağlıklı cüce bulabilirsem olabilir ama ağırlıklı Apisto türlerinden düşünüyorum. Trifasciata yada agassizi olabilir, kakadu double red olabilir. Bakalım bulabilirsek. İlerde resimler ekleyeceğim
Malawileri bıraktım Altuğ bey.