yeterli mi ki?
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2007 13:48
Arkadaşlar benim kapluşun akvaryumu kare şeklinde(30cm),su yüksekliği 10cm,motor yok,ışık yok,2 tane küçük bitki,bir tane canlı yosun ve bir tane taştan oluşuyor. Sizce uygun mu?(kapluş 4 cm uzunluğunda.)
zebracikletleri 2007-10-19 13:59:36
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2007 22:31
Canlı yosun derken neden bahsettiğinizi pek anlamadımkaplumbağanız bu yosun sayesinde ziyafet çekecektir.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2007 11:51
Kaplumbağa beslemeye yeni başladım ve bilgilerimin hepsini bu forum sayesinde öğrendim.15-20 gün önce aldık ve ufak plastik kapta 10 gün baktım ve geçen hafta onlara akvaryum,ısıtıcı,filtre aldım güzel bir akvaryum oldu.Şu anda o kapta yaşarken ki davranışlarıyla çok fark var.Acayip canlandılar,yem için birbirleriyle yarışıyorlar bazen.Artık bizden korkmak yerine bize doğru gelip ulaşmaya çalışıyorlar,resmen yemek istiyorlar,çok hareketliler.Hatta eşim akvaryuma elini soktu avucunu açtı ve gelip avucunun içine oturdu,baya alıştılar.Çünkü ortamları geniş,sularının ısıları tam tavsiye edilen kıvamda,3 çeşit yemleri var,yani keyifleri yerinde görünüyor.Su ısısı çok önemli.. lafayette 2007-10-20 12:03:57