Yiğit in gölünden seçmeler
Yiğit bey akvaryumunuz çok güzelmiş, kullandığınız kum nedir acaba? resimlerden pek seçilmiyorda.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar olumlu olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum.Önerilerinizi dikkate alarak bitkilerin biraz daha ikinci planda kalmaları için dekoru değiştirdim.Ayrıca malavi akvaryumuna daha çok yakışır düşüncesiyle kayalıkları odak noktası yapmaya çalıştım ve balıklardan 6 tanesini eleyerek arkadaşıma hediye ettim.Umarım akvaryumun bu halini begenirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Abi akvaryumun gene cok şık olmuş bir de balık sayısını azaltmasaydım daha güzel olacaktı ama sen en iyisini bilirsin.Daha önce yayınladıgın resimlerde agzı dolu olan balıkalr var galiba yavrulattın mı son duruö nedir bilgi verirsen.
Abi akvaryumun gene cok şık olmuş bir de balık sayısını azaltmasaydım daha güzel olacaktı ama sen en iyisini bilirsin.Daha önce yayınladıgın resimlerde agzı dolu olan balıkalr var galiba yavrulattın mı son duruö nedir bilgi verirsen.
[/QUOTE] Teşekkürler semih begendiğin için.Evet azı dolu iki balık vardı onları eledim.Tabi yavru almak için çabam olmadığı için kendi hallerine bıraktım onlarda yavruları saldı sanırım.Ben yavru göremedim açıkçası akvaryumda ağızlarında seyretmekle yatindim sadece.http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=31&alt_kat=435