Yılan Seçenekleri ve Bakımı
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2014 21:10
Merhaba,
Corn snake,
Milk snake,
Ball python,
California king snake,
Hangisi sizce ? Bakım nasıl yani 100×40×50h ölçülerinde akvaryumda bakabilir miyim ? Bedding torfu kullanacağım. Yem olarak canlı pinkie fare bile olsa kıyamam çok şeker. Belki ayda bir tatlı su kurbağası verebilirim. Çok zor olucak canlı yem vermek. Neyseki dondurulmuş fareler var. Haftada bir mi yoksa 2 haftada bir mi vermeliyim ?
Ya yavruya ya da yetişkine ne büyüklükte vermeliyim ?
Ne gerek onun dışında almam gereken ? Söylerseniz memnun olurum ?
Saygılar................
Yazan yok mu ?
Burakak123 2014-11-02 00:21:38
Corn snake,
Milk snake,
Ball python,
California king snake,
Hangisi sizce ? Bakım nasıl yani 100×40×50h ölçülerinde akvaryumda bakabilir miyim ? Bedding torfu kullanacağım. Yem olarak canlı pinkie fare bile olsa kıyamam çok şeker. Belki ayda bir tatlı su kurbağası verebilirim. Çok zor olucak canlı yem vermek. Neyseki dondurulmuş fareler var. Haftada bir mi yoksa 2 haftada bir mi vermeliyim ?
Ya yavruya ya da yetişkine ne büyüklükte vermeliyim ?
Ne gerek onun dışında almam gereken ? Söylerseniz memnun olurum ?
Saygılar................
Yazan yok mu ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2014 07:36
Hocam yanlış forum burda cevap alıcağınızı pek sanmam tarantula.gene veya sürüngen foruma açın bu konuyu.Corn snake,Milk snake,California king snake bunlar olur ama tabiki sizin zevkinize kalmış birşey
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2014 16:53
arkadaslar cok acil yardımınıza ihtiyacim var! corn ve mil hibridi olarak bana sunulan alternatiflerden resimdeki yılani sectim. turunden emin olmak istiyorum. bana piton veya boa gibi geldi.. lutfen bilgi verir miisniz