YILDIZIM NICKLI (SUAT YILDIZ) ŞAHISA DİKKAT
Bir paylaşım yapmışsınız, belki iyi niyetlisiniz ama hiçbir ayrıntı yok, neyin ne olduğlu belli değil.
Size biri böyle birşey yapsa diyorsunuz, ama kimse bana böyle birşey yapmadı. Mesele da zaten burada. Niye size böyle birşey yaptı onu öğrenmek istedim sadece. Önceden bir husumetiniz var muhakkak, bunun ayrıntılarını bilmek istedim.
Paylaşım yapmışsınız hiçbir ayrıntı yok, anca ayet yazmışsınız, ayetleri biz de biliyoruz.
İnsanları bilgilendirecekseniz doğru bilgilendirin, yoksa boş yere sayfaları doldurup ortalığı bulandırmayın.
Çevrimiçi olupta cevap vermeyen kişi haklımıdır demişsiniz. Burası hak arama yeri değil, belki de adam başka yerde arayacak hakkını (eğer varsa) onu da bilemeyiz.
Ama burada mağdur edebiyatı yapıp da daha önce başkalarını mağdur eden kişiler de gördük.
4d 1e olarak aldığı balıkların aslında 5e olduğunu öğrenince hem balığı aldığı adamın şikayet eden hem de aynı balıklara 4d 1e diye ilan açan insanlar da gördük.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sizi de sorgulamadım, sadece niye size böyle birşey yaptı diye sordum.
Diğer arkadaşlar belki aranızda geçen olayları biliyorlardır ondan sormamışlardır, ama bu başlık altında aranızda geçen olaylar anlatılmıyor, sadece sana yaptığı son olay anlatılıyor, dolayısıyla bilmemem de gayet normal.
Başkasına sinirlenip benden acısını çıkarmaya çalışmayım.
Sonuçta her ikinizde form üyesisiniz, belki 3-5 gün sonra benim bi alışverişim olacak adamla, belki adamın ilanındaki balıklara talip olacam. Sadece bu başlık altında yazdığınız yazıya istinaden belki adamla alışveriş yapmaktan vazgeçecem. En azından sebebini bilmek isterim.
Zaten buraya bu paylaşımı yapmanızın amacı bu değil mi, diğer insanları bilgilendirmek, sizin yaptığınız yanlışı yapmamalarını sağlamak.
Konunun bu kadar uzaması oldukça içler acısı bir durum.
Daha önce açılan şikayet konusunu okumadan yorum yaptığım için de kendimi tekrardan yorum yapmak için sorumlu hissettim.
Geçmişteki şikayet konusunu detaylı incelediğim de iki kişinin arasında da bu tatsızlığın süregelen bir şey olduğunu gördüm.
Benim verdiğim ilangiler F0 1 erkek 7 dişi oranında adet fiyatı 100 liradan vermiştim.Serkan bey geçmişte yaşanılan bir şeyin sonucu olarak whatsap mesajları yazılmış anladığım kadarıyla. Ben Suat beyi çok yargısız olarak yargıladım. Bu yüzden de bir pişmanlık duyuyorum. Kişisel olarak tanıdığım biri ve Suat abinin böyle bişeyi nasıl yapabildiğini kaç gündür düşünüyordum. Ama anladığım kadarıyla haksızlık sadece size yapılmamış.Çift taraflı bir olay bu forumdaki arkadaşları da Suat beyin bir açıklama yaptıktan sonra yargılamaya davet ediyorum. Serkan bey yaşadığınız olay üzücü bu konuda size hak veriyorum ama bu olay da durduk yere yaşanılmış da değil. Şimdi Suat beyi bir açıklama yapması için kişisel olarak ben davet ediyorum . Lütfen forumu susarak değil konuşarak aydınlatın. Cümle bozukluğu yaptıysam affola telden girip yoğunluk içerisinde yazdım . Saygı ve sevgilerimle.
cagri54321 Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2013 Konum: Istanbul Durumu: Çevrim Dışı Yaş: 21 | Alıntı Gönderim Zamanı: 13 Saat 3 Dakika önce |
Hocam benim ve belkide birçok üyenin merak ettiği; whatsapp konuşmaları kelimesi kelimesine doğru mudur? Saygılar. |
Atılan mesajları delil olarak kullanacağını ifade eden mesajlar atmaktadır şahıs. Bu güne kadar da herhangi bir olumlu geri bildirim almamıştır. Yaşı belli değildir kısacası adı dışında forumda çok da bilinen biri değildir. Herkese özelden mesaj attığını ya da aradığını bilmiyordum. İkinizi de tanımam. Yazılan her mesaja kendi çapında ayar vermeye çalışırcasına insanlara geri bildirimde bulunana kadar olayın böyle olmadığının ispatını yapıp sonrasında kendince hak araması gerekiyor. Bana dediği gibi benden başka bir çok forum üyesini şikayet edecekse etsin görelim süreç nasıl ilerleyecek.
Atılan mesajları delil olarak kullanacağını ifade eden mesajlar atmaktadır şahıs. Bu güne kadar da herhangi bir olumlu geri bildirim almamıştır. Yaşı belli değildir kısacası adı dışında forumda çok da bilinen biri değildir. Herkese özelden mesaj attığını ya da aradığını bilmiyordum. İkinizi de tanımam. Yazılan her mesaja kendi çapında ayar vermeye çalışırcasına insanlara geri bildirimde bulunana kadar olayın böyle olmadığının ispatını yapıp sonrasında kendince hak araması gerekiyor. Bana dediği gibi benden başka bir çok forum üyesini şikayet edecekse etsin görelim süreç nasıl ilerleyecek.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Artık konuyla alakalı ne bir yorum ne bir görüş bildireceğim.
Aranızda ne yapıyorsanız yapın.
Sağlıcakla kalın.