Yine akvaryumcu faciası
Sakin davranın ve büyün hatalarını yüzüne vurun derim.
ve bir daha da o akvaryumcuya uğramayın.
Ben bu sebeplerden dolayı her seferinde taa pendik'ten maltepe'ye gidiyorum.
Merkez caminin arkasındaki sokaktaki dostları tenzih ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
ya muğladada bi tanesi var eskiden ondan alıyodum adamı iyi biri sanıyodum ondan bi çok şey öğrenmiştim akvaryum hakkında hepsi yanlışmış :) 5 sene önce 10 cm lik 2 piranhamın olduğu akvaryuma 5 neon ve 2 küçük japon almama hiç bişey dememişti sorduğumda ise tabiiki yaşarlar demişti ...
tam oalrak 1 gün ssonra diğer balıkların hepsi iptal tabi :)
benimde kafam hiç çalışmıyomuş ozaman ... gerçi küçüktüm daha
Banada çok önceden mücevheri barışçıl karma akvaryum balığı diye satmışlardı. O zamanlarda canlı doğuran bakıyordum. Sabah uyandığımda balıkların iskeletlerini buldum. Teknik olarak beraber yaşıyorlar ama mücevherler belli bir müddet yanlız kalıyor.
Saygılarımla...
Ben o zamanlar 9-10 yaşlarındaydım. Akvaryumcudan daha önce bir kaç balon moly almıştım. Hiç şüpelenmedim. İşin kötüsü hala unutmam o zaman tanesine 10 milyon vermiştim. İçim yanıyor hala içim.
Saygılarımla...
Başka bir akvaryumcuda balıkların bulunduğu poşetin içine çaktırmadan kolonya dökmüş. Poşeti açaraçmaz bir koku geldi ve babama söyledim bana kolonya gibi koktuğunu söyledi. Poşeti tekrar bağlayıp akvaryumcuya götürdük. Bana normal koktuğunu bir sorun olmadığını söyledi. Bizde saf saf inandık ve suyula beraber akvaryuma döktük. 3 saat sonra balıkların hepsi ters duruyordu. Tekrar akvaryumcuya babamla gidip balıkların sizin döktüğünüz kolonyadan öldüğünü ve verdiğim parayı geri istedim. O da vermedi. Babamda o sinirle önünde bulunan en az 300 litrelik akvaryumun camını kırdı ve hemen kaçtık. Ne günlerdi be... (zaten hepsi döner dolaşır beni bulur)
Saygıalrımla...
hehe
babanda az piskopat deil yani ... :)
ama haketmiş o balıkçı burdakilerde hakediyor babanın telefon numarasını versene :)
hakedene yapacaksın bunları bence
Kesinikle katılmıyorum. Bir istanbuldaki akvaryumcular gibi akvaryumcu yok bizde.Herkese sorabilirsiniz. tek tük güvenebildiğmiz kişiler var. Adamlar tamamen bu işe para gözüyle bakıyorlar. Tropikal balıkla kaplumbağa satıyolar ki kaplumbağa balığın kuyruğunu gözümün önünde yiyor. Ya da betaları şarap bardağında satıyolar. Sizce bu yapılanlar doğru mu?...
Sağlıklı balıklar beslemen dileğimle.
bende 3-5 gün önce balık almak için kızılaya gittim pasajın alt katında bi akvaryumcuyu tarif ettiler içeri girdim ve adamın bana ilk dediği şu oldu ''Alcaksan gir almıcaksan girme yeni paspas yaptım batıracaksın ortalığı''
bu nasıl bir zihniyetttir?! ben balıkları görmeden nasıl alayım !Biraz sıcak yaklaşsa ona orda en az 30ytl kazandırcaktım.en iisi forumdan alışveriş yapmak bence...