yine yapacaklarını yaptılar offff:)
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2007 19:25
Arkadaşlar dün balıklara yem atarken balıkları saydım bi baktım 1 dişi eksik.Bakıyorum bakıyorum yok.Birden testiden kafasını çıkardı.Hemen ışık tutup baktım.Birde ne göreyim1 ay içinde 2. yumurta bu.Erkek hiç durmuyo maşallah
rkek
Buda malum erkek
Ayrıca ne zaman hobiyi bırakmaya çalışsam balıklar yavruluyo.Okullar açılıncaya kadar satacağım dedim.Sabah bi kalktım ilk dişim yavrulamış.Ben hobiyi bıraksam o beni bırakmıyo.Kapıldık gidiyoruz bakalım.
İlk batım yavrular artık yüzüyolar.Hergün artemialarını da yiyolar.Eee daha ne olsun
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2007 19:29
E Hakan arkadaşım bu hobi böyledir.Allah kolaylık versin.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2007 19:59
E Hakan kardeşim sana ne diyelim bütün sorunlar seninki gibi olsun.Yine yapacaklarını yaptılar deyince bende olumsuz bir şey var sandım. Ne mutlu size. Allah daha nice yavrular nasip etsin. Sağlıklı balıklar akin 2007-08-21 20:03:31
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2007 20:18
Ocellatuslarda da aynen böyle oldu.Tam bırakmaya karar verdim.Hatta siteden bir arkadaşa satmak için yakalalıyodum balıkları.Bir baktım kabukta yavrular var.
Hep böyle oluyo vardır bunda da bir hayır.
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2007 23:15
Hakan bey yapacaklarını yaptılar deyınce bende olumsuz bir durum sandım ama neysekı durum sandığım gibi değilmişHayırlısıyla inşallah yavrularınıza kavuşursunuz.Leleupilerın size bu hobiyi bıraktıracaklarını hiç sanmıyorumSağlıklı balıklar dilerim...
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 12:37
Hakancım yine tebrik ederim. Ben artık sana oto mesaj bağlayacağım, direkt olarak sana tebrik yazsın
Kolay gelsin....
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 12:53
Sağol Tolga Abicim valla bende buraya ne yazacağımı şaşırdım.
Ailemde alıştı artık .İlk başta babama balıklar yavruladı dediğimde çok sevinmişti falan.Olum napcaz şimdi falan diye soruyodu.Şimdi dedim baba balıklar yavrulayacaklar diye soğuk kanlı bir ifadeyle git artemia alda gel dedi.Çok şaşırdım artık onlarda otomatiğe bağladı.
Dişilerin birinin daha bugün gördüm karnı şişikti.Hayırlısı bakalım.Sular kesilmese de rahat rahat su değişimi yapabilsem.
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2007 13:14
Hakan,bey öncelikle hayırlı olsun.Benimde düşüncem sizin gibi bırakma yolundaydı ama şimdi sende olduğu gibi bendede oldu ve şu an 4 akv.mevcut.Saygılar...