Yine yeniden tanganika(Leptosoma jumbo tri color)
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 14:04
Boyut (cm):100x45x50
Kapasite (litre):Net 180 Lt.
Canlılar:Leptosoma jumbo tri color (13 Adet), L201 Big spot (2 Adet), Albino longfin cüce vatoz (10 Adet), Muhtelif bitkiler (Saz,Zeytin,Limon,Cabomba vs.)
Malzemeler:Eheim Plus dış filtre, Jager ısıtıcı, Hava motoru vs.
Akvaryum Bakımı:Haftada 1 % 25 su değişimi
Kullanılan Yemler:Jbl Grana Cichlid, Tetramin, Tetra DelicaMix, Nls Thera a Small Fish, Nls H2O Stable Wafers , Artemia, Salatalık
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Jbl Ferropol sıvı gübre, Hagen misket gübre
Leptosomalar Ankaradan güven kardeşimden aldım,L201 leri mersinden Ahmet arkadaşımdan aldım.
7-8 aylık bir aradan sonra tekrar kurdum,akvaryumsuz olmuyor evde birşeyler eksik geliyor.
antebi 2012-10-13 22:21:20
Kapasite (litre):Net 180 Lt.
Canlılar:Leptosoma jumbo tri color (13 Adet), L201 Big spot (2 Adet), Albino longfin cüce vatoz (10 Adet), Muhtelif bitkiler (Saz,Zeytin,Limon,Cabomba vs.)
Malzemeler:Eheim Plus dış filtre, Jager ısıtıcı, Hava motoru vs.
Akvaryum Bakımı:Haftada 1 % 25 su değişimi
Kullanılan Yemler:Jbl Grana Cichlid, Tetramin, Tetra DelicaMix, Nls Thera a Small Fish, Nls H2O Stable Wafers , Artemia, Salatalık
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Jbl Ferropol sıvı gübre, Hagen misket gübre
Leptosomalar Ankaradan güven kardeşimden aldım,L201 leri mersinden Ahmet arkadaşımdan aldım.
7-8 aylık bir aradan sonra tekrar kurdum,akvaryumsuz olmuyor evde birşeyler eksik geliyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 20:02
Balıklarınız hayırlı olsun..
Leptosomalarınız daha ufak oldukları için renk göstermeye başlamamışlar fakat geldiği yerin,anne babalarının kanını bildiğimden emin olun ki büyüdüklerinde görselliği harika olan balıklar olacaklar..
Biraz sabır...
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2012 15:07
Hayırlı olsun Şükrü abi işallah sağlıklı bir şekilde büyütür ve yavru alırsın
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 09:53
Arkadaşlar hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.
Yardımcı olabileceğim bir durum olursa elimden geldiğice yaparım.
Hepinize sağlıklı akvaryumlar dilerim.
Yardımcı olabileceğim bir durum olursa elimden geldiğice yaparım.
Hepinize sağlıklı akvaryumlar dilerim.
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 11:43
Şükrü Bey Leptosamalarınız hayırlı olsun.Bende Leptosamaları çok seven birisi olarak gelişimlerini buradan takip edeceğim.İnşallah kayıpsız büyüütrsünüz.
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 16:59
Maşallah balıklarınız ve tankınız çok güzel olmuş keyifli hobiler dilerim..Bol bol yavrular görürsünüz İnşallah..Saygılar
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 17:51
Şükrü bey;
Leptosmalarınız ve yeni akvaryumunuz hayırlı olsun güle güle besleyin.Leptosomalar gerçekten belli bir boya ulaşıpta kur yapmaya başlayınca muhteşem oluyorlar.Sağlıkla kayıpsız büyütmenizi dilerim.selamlar...
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 15:54
Güven beyin yavrularından bende almıştım 8 aylık oldular.Erkeklerin renkleri mükemmel oldu gerçekten iyi kan.Dişiler 8 aylık olmalarına rağmen yumurta alıp atmaya başladı .Her gün Artemiya ve iyi bakımla baya hızlı büyüyorlar.Bence yazıkki leptosoma formda hakkettiği saygıyı görmüyor.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 18:03
Baba muhteşemsin
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 09:42
Merhaba
Çok guzel bir tank olmus benimde leptesoma besleyesim var ama emin olamiyorum artemia olayina is yogunlugumda öturu vakit ayiramam endisesi var bu nedenden kucuk bir trop populasyonu yapma fikrim daha ağır basıyor gibi. Ama bu kurulum fikrimi degistirebilir. :)Tebrikler.cengiz han 2012-10-09 12:39:18
Çok guzel bir tank olmus benimde leptesoma besleyesim var ama emin olamiyorum artemia olayina is yogunlugumda öturu vakit ayiramam endisesi var bu nedenden kucuk bir trop populasyonu yapma fikrim daha ağır basıyor gibi. Ama bu kurulum fikrimi degistirebilir. :)Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 10:11
Şükrü bey vatozlarınız gerçekten güzel fakat leptosomalar bildiğim kadarıyla etçil besleniyor, sıkıntı olmuyor mu ?