Yorumlarınız bekliyorum Albino kitumba sayfa 12 :)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 01:24
[QUOTE=Mustafa Öğretmen][QUOTE=kasel53][QUOTE=Mustafa Öğretmen]Oğuzhan Bey, maşallah albinolarınız çok naif görünüyorlar. Yumurtlama anına dair güzel kareler yakalamışsınız, tebrikler.[/QUOTE]Güzel yorumun için teşekkür ederim abi valla baktım eşleşiyolar . Hemen fotoğraf çekiyim dedim genelde eşleşirken yakalıyorum . :) [/QUOTE]
[QUOTE=sPiRit]Maşallah çok güzeller. Sağlıklı bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]Güzel yorumun için teşekkürler abi senin balıklarınada bol yavrulu günler dilerim. :)
Bir kere de ben yakalasam keşke Başında bekliyorum saatlerce utanıyor keratalar. Eve geldiğimde ise çoktan yumurtlamış oluyorlar
[/QUOTE] Sende yakalamışsın abi videoya daha iyisi hatta . Balıkların maşallahı var .Zamanla özellerini sana açarlar abi :))))[QUOTE=sPiRit]Maşallah çok güzeller. Sağlıklı bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]Güzel yorumun için teşekkürler abi senin balıklarınada bol yavrulu günler dilerim. :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 09:16
Mükemmel kareler yakalamışsınız, elinize sağlık.
Çok narin ve güzel bir tür, yavruları görmek nasip olur inşallah..
Çok narin ve güzel bir tür, yavruları görmek nasip olur inşallah..
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 12:56
[QUOTE=ERDAL AY / DESPA]Mükemmel kareler yakalamışsınız, elinize sağlık.
Çok narin ve güzel bir tür, yavruları görmek nasip olur inşallah..[/QUOTE]Vallla büyük ihtimalle bırakıcak.Çünkü daha ilk yumurta alışları abi güzel yorumun için teşekkür ediyorum. Aynen dediğin gibi süper kareler ve çok hoş bi tür. :)
Çok narin ve güzel bir tür, yavruları görmek nasip olur inşallah..[/QUOTE]Vallla büyük ihtimalle bırakıcak.Çünkü daha ilk yumurta alışları abi güzel yorumun için teşekkür ediyorum. Aynen dediğin gibi süper kareler ve çok hoş bi tür. :)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 13:10
Allah nazardan saklasın maşallah. Oğuzhan bey, inci gibi parlıyorlar. Yavruları tutarlar inşallah.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 14:37
[QUOTE=kahramanim]Allah nazardan saklasın maşallah. Oğuzhan bey, inci gibi parlıyorlar. Yavruları tutarlar inşallah.[/QUOTE]Güzel yorumun için teşekkürler abi aynen dediğin gibi baya parlıyolar.Yavruları büyük ihtimalle atar çünkü daha yeni yeni yumurta almaya başaldılar abi .
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 16:04
Maşallah Oğuzhan kardeşim, çok güzel görüntüler. Ben de de bir dişi var gözünün içine bakıyorum.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 20:38
[QUOTE=hasan_ozgur]Maşallah Oğuzhan kardeşim, çok güzel görüntüler. Ben de de bir dişi var gözünün içine bakıyorum.[/QUOTE]Güzel yorumun için teşekkür ederim abi ahahaha mahçup etmez seni abi yakın zamanda doldurur inşallah ağzını .:)
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2014 15:48
[QUOTE=gkhn305]Maşallah kardeşim senin balıklarında çok güzelmiş. Rabbim nazarlardan saklasın.[/QUOTE]Güzel yorumların için teşekkür ederim abi seninkileride aynı şekilde abi .
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2014 20:38
[QUOTE=sentos]Güzel bir koloni, Allah nazarlardan saklasın.[/QUOTE]O senin güzel yorumun abi teşekkür ederim.Senin balıklarınıda unutmamak lazım . :)
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 11:24
Oğuzhan kardeşim, maşallah çok güzel işler beceriyorsun. Allah nazarlardan saklasın.
Resimler balıklar çok güzel, ellerine sağlık.
Resimler balıklar çok güzel, ellerine sağlık.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 13:26
[QUOTE=ibrahim35]Oğuzhan kardeşim, maşallah çok güzel işler beceriyorsun. Allah nazarlardan saklasın.
Resimler balıklar çok güzel, ellerine sağlık.[/QUOTE]Senin izinden ilerleyeme çalışıyoruz abi .Amin cümlemizin balıklarını Allah nazardan saklasın abi .Güzel yorumun için teşekkür ederim . :)Cagdas OZDOGAN 2014-08-11 13:37:57
Resimler balıklar çok güzel, ellerine sağlık.[/QUOTE]Senin izinden ilerleyeme çalışıyoruz abi .Amin cümlemizin balıklarını Allah nazardan saklasın abi .Güzel yorumun için teşekkür ederim . :)