Yumurtaladımı Hastamı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sayın kafkaf,isminizi görmedigim için size bu şekide tabir ettim.Gelelim sorunuza ,balık ın agzı gorunucek sekilde şiş olması demek yavru vardır anlamına gelir.dışkının oldugu yerde tüpcük çıkartıyor anlamına gelir.Yuvarlak seklindedir.Fotoğraf olmadıgı için,daha fazla yorum yapamıyorum.Bana sağlıklı bir balık gibi geliyor.Fotoğraf koyarsanız daha fazla bilgi verebiliriz.saygılar....
Arkadasım ben sasırdım gorunce tam bogazı sıs yem verdım yemedi,ayrıca suzgeclerı kızarık ve acık agzını sureklı oynatıyo akvaryum boyutu 70*25*30 boyutunda 6 d 1 erkek sari prenses 2 d portakal prenses 6 aydır bakıyorum balıklarıma 50 litrelık tankta bir ilki gerceklestirecem galiba.
Sayın Kafkak yem yemiyorsa agızıda doluysa tebrik ederim dede oluyorsunuz.Balık 13 gün beklesin ister kusturun ister ayırın başka akvaryuma ama ben bekletip dogal haliyle yavruları çıkartması görüşündeyim.
Sayın kafkaf insallah fire vermeden yavruların hepsini alırsınız.Yanlız dedigim gibi yavrular için 2 ci bir akvaryum şart.Çünkü yavruluk un içine ayırdıgınızda yiyiyolar yada akvaryumu camla bölüp yavrular bir tarafa büyükler bir tarafa seçim sizin tabi akvaryumunuz uygunsa..saygılar
İşallah fire vermeden buyuturum ama portakal prensesle sarı prenses eşleşiyormu ben bunu anlamadim daha arkadaşim suna da bir el atıp yassan cok mennun olurum.
Sayın kafkaf,Akvaryumunuzda kaç tane balık ve cinslerini solersen hangisi daha baskın daha yardımcı oluruz.saygılar...
Sayın mercan ciflesmediyse nasıl yumurtladı bu çünkü tanka 1 adet erkek var o da sari prenses agzı dolu olan portakal prenses simdi sıflesmediyse yumurtalar bosmudur yani cikmazmi.