Yunus balığım öldü
Şu an vicdanen rahatsızlık duyabilirsiniz fakat bu saatten sonra yapılabilecek teksey tecrubeli ,tecrubesız yaşanan olaylardan ders almak. Sizin adınıza çok üzüldüm HULUSİ BEY;üzüntünüzü ne yazıkkı hayatın akısına yanı zamana birakmalısınız.Basınız saolsun;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkürler arkadaşlar.
Şunu eklemek isterim,birazda mecburiyetten iç filtreyi kapattım. Sebep olarak,50 lt akvaryumdalardı 1 haftadır,diğer akvaryumumu satmam sebebiyle.Bu yüzden iç filtre açık olduğundu lup bir kısmını kendi, lup bir kısmınıda dış filtreye yolluyordu.Mecburiyetten kapatıyordum .Eski akvaryumumda hiç kapatmazdım.Balıklar zaten geçici olarak oradaydı.Tekrar teşekkürler arkadaşalar.Bir yönden yazmamdaki amaç, bu gibi durumda arkadaşlarımızın kalmamasıdır.
Saygılar,
Başınız sağolsun Hulusi Bey benim filtre çok güçlü zaten kapatmazsam yemleri balıklardan önce o yiyor fakat hava motoru hep açık duruyor..
Hulusi bey bende aynı sizin gibi düşünerek balıkları yemlerken iç filtrenin fişini çekiyordum ama benim ders almam sizinki kadar acı olmadı yani filtrenin fişini takmayı unuttuğumu farkedip akvaryuma baktığımda balıkların oldukça halsiz ve ölmek üzere olduklarını gördüm tabii hemen fişi taktım balıklar düzeldi ve bende bir daha asla filtrenin fişini çekmedim.
Kendi elinizde emek verip yıllarca baktığınız bir balığın ölmesinin ne kadar kötü olduğunu çok iyi biliyorum ne yaparsınız olan olmuş canınız sağolsun.
Sağlıklı balıklar...