Yunus Erkeğim ve son resimleri 29.12.2007
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 00:44
Fotoğraf:
Boyut (cm):110 *50 * 60 cm
Kapasite (litre):330
Canlılar:
Sarı Prenses-Yunus
Malzemeler:
Tetra EX 1200-Hava Motoru-İç filtre-kum ve kaya
Akvaryum Bakı
Kullanılan Yemler:Tetra bits-Sera granugreen-Sera Granumeat
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su hazırlayıcılar ve Tuz
Maşallah demeyi unutmayın lütfen!
Arkadaşlar yeni bir sayfa açıp kalabalık yapmak istemedim onun için dişinin resimlerinide buraya koydum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 00:48
Hakan kardeşim genç erkek yunusun çok güzelmiş.Sağlıkla büyütmen dileği ile.İnşallah bu güzel erkeğin biraz daha büyümüş kafa yapmış halinide fotoğraflayıp paylaşırsın bizlerle.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 00:51
Teşekkür ederim abi senin gibi yunus konusunda bir uzmanın benim balığımı beğenmesi gurur verici bişey diğer balıklarımda baya boy attı hangi balıklar oldunu biliyosun abi senin bana aldırdığın balıklar inşallah onlarda çok güzel olacak hakan60 2007-07-08 00:55:21
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 13:34
Balıklarınız gerçekten özenle seçilmiş..
Merak ettiğim başka birşey var..Belki ben hiç görmemiştim ama tokattan paylaşım yapan ilk sizi görüyorum..Acaba orada akvaryumcu-balık vs.rahatça bulabliyormusunuz?
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 13:43
Uğur Abi bu birkaç gündür çok asabi sebebini bende bilmiyorum 2 gün evvel sarıprenses erkek mağarada dişisi ile çiftleşirken içeri öyle bir daldıki bensarı erkeği öldürdü sandım ama bişey olmadı çok şükür sırt yüzgecide ozaman oldu muhtemelen taşlara sürttü.Başka yunus erkek yok var ama kavga edeceği boyda erkek yok.
hakan60 2007-07-08 13:57:57
Yorumlar için teşekkür ederim herkese
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2007 13:46
Balıklarınız gerçekten özenle seçilmiş..
Merak ettiğim başka birşey var..Belki ben hiç görmemiştim ama tokattan paylaşım yapan ilk sizi görüyorum..Acaba orada akvaryumcu-balık vs.rahatça bulabliyormusunuz?
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Evet Tokat'ta Balık bulabiliyoruz sorun olmuyor pek ama bendeki balıkların çoğunluğu sarılar hariç istanbuldan gelme resimdeki erkek ve dişileride Ankara'dan ilker arkadışımdan almıştım.
Saygılar