Yunus mu frontoza mı?
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2007 21:00
Selam arkadaşlar bende 9 yunus, 6 prenses, 3 iceman var yani ben malawiciyim ama ben frontozada beslemek istiyorum herkez frontoza o balıkların içinde olmaz diyo sizce ben balıklarımı verip karşılığında frontozaya başlayımmı sizdende bilgi alsam çok iyi olcak ben bu işi gelir yapmakta istiyorum frontozalar daha değerli balıklar çünkü herkezden cvp beklicem ilginiz için şimdiden teşekkürler :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2007 08:48
Ben bu 2 türün aynı tankta bakılmasına karşıyım. Takasta kullanabilirsiniz. Ben olsam öyle yapardım.
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2007 22:05
Bence malawi ben malawilerimle takas yaptım frontosa aldım pişmanım çok geç büyüyo bide kolay kolay yavru vermez profosyönellik ister saygılar..
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2007 16:11
KATILIYORUM
[QUOTE=Spikopat]Bence 9 yunus 6 sarı prenses ve 3 iceman la devam edin.
[/QUOTE]
Çok istiyosanız biraz para biriktirin ve 2. bir akvaryum alın ve ondada frontoza besleyin.
sezer taş 2007-07-23 16:14:13
[QUOTE=Spikopat]Bence 9 yunus 6 sarı prenses ve 3 iceman la devam edin.
[/QUOTE]
Çok istiyosanız biraz para biriktirin ve 2. bir akvaryum alın ve ondada frontoza besleyin.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2007 16:23
Malavilerde ki hareketliliğe alışmışsanız eğer,frontozalar sizi tatmin etmeyecektir.Akvaryumunuza frontoza alırsanız ,tek tür beslemeniz gerekecek.Yunusla bile aynı akvaryumda olmuyorlar(;tecrübeyle sabit).
Saygılar.