Yunuslarla ilgili her şey.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Size daha önce bahsetmiştim uğur abi 9-10 cm 14 adet yunusum var 400 lt de bunların yavru alması bekliyorum erkek dişi seçimine gelince 3 adet erkek kendini iyice belli ettiler gerek reklerinin koyu laciverte dönmesiyle gerekte yüzgeşlerinin uzmasıyla bazı balıklarda dişi olduğunu iyice belli etti ama kafamı karıştıran bir konu var kalan 5-6 adet balık ise yüzgeçler sivri ama uzun deyil ayrıca reklerde koyu deyil yani erkekteki ihtişam yok sizce bu balıklarda tahmininiz ne olabilir foto çekmeyi çok isterdim ama makinem bozuldu sadece yorumun yapabilirseniz sevinirim başka bir deyişle kısaca yüzgeçleri sivri ama dişi olan balık olurmu?
Tüm yazışmaları başından sonuna okudum ve son derece faydalı bilgilerle dolu.Tecrübeli arkadaşların verdiği bilgiler doğrultusunda pek çok akvaristin sorusuna ışık tutmuş.Tam başlığına uygun bir çalışma.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
[QUOTE=Burak Bulut]Ben 540 litre üretim seti kuruyorum 2 akvaryum + sump olacak şekilde.
[QUOTE=Burak Bulut]Ben 540 litre üretim seti kuruyorum 2 akvaryum + sump olacak şekilde.
Akvaryum ve tüm sistemini yap çalıştır hemen balıklarını koyma yeni akvaryumda balık zehirlenmelerine çok rastlanır dikkat et hayırlı olsun.
Daha önce malavi cichlidleri büyüttüm ve yunusu ilk defa deneyeceğim.Bu arada su ısısı 24 derece.
Daha önce malavi cichlidleri büyüttüm ve yunusu ilk defa deneyeceğim.Bu arada su ısısı 24 derece.
Ümit abi bu balıklar içinde 4 tene mavi balık var yunus diye bildiğim biri erk yunusda diğer 3 tanesi hakkında yorumlarını almak istiyorum yunusmudur yunus ise cinsiyetleri nedir rekleri fark farklı cünkü ben cözemedim ..