Zebra danio akvaryumum
Fotoğraf:
Boyut (cm):70*25*20
Kapasite (litre): 38lt
Canlılar:7 zebra danio,2 neon tetra,3(2 komando,1bronz) çöpçü
Malzemeler:Atman şelale filtre
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %15-%20 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sera vipan ve çeşitli kaliteli pul yemler,kurutulmuş karides
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Deeplix sıvı gübre
Bazı resimlerde arkafon yok, kusura bakmayın.Balıklar çok hareketli olduklarından iyi fotolar yakalayamadım.Bu nedenle videoda çektim.Boyutu gayet küçük izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.hemenpaylas.com/download/1647694/halit2.rar.html
Saygılarımla....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bitkilerimde sorun olduğunu düşünenlerin videoyuda izlemelerini istiyorum.Haklı olduğumu görecekler.Orda bitkilerin yeşil olduğu belirgin.Ama fotolarda sanki sararmış maydonoz gibi gözüküyor bitkilerim.Özellikle çınarlar ve amazon...
Neon sayısı az biliyorum ama nedense afyona gelen neonlar daha akvaryumcuda bile yaşamadan ertesi gün hepsi ölüyorlar.Şahsen kendim tanık oldum.Neden olduğunu bilmiyorum.Bende tankıma birkaç kez ekleme yaptım.Ama yaşatamadım.En son 6 tane neon ekledim ve hepsini kaybettim.Bu aralar eklemeyi düşünmüyorum.Yorumlarınız için teşekkürler.
Gerçektende çok hoşlar.O tül kuyrukları yokmu beni bitiriyor.3 tanesi leopar 4 tanesi zebra danio.Ayrı bir tankta üretim yapmayı düşünüyorum.Umarım başarılı olurum.
Tolga abi gerçekten haklısın.Nedense bu balıklar pek tutulmuyor ülkemizde.Hepinize teşekkürler.Saygılar.
Ne yani küfür mü ettiniz şimdi bana.Anlayamadımda.
Şaka bir yana gerçekten dayanıklı balıklar.Kavanoa falan gelirler sanırım.Ama ben üretmeyi düşünüyorum.Yani biraz daha profesyonelce olacak.Yoksa lepistese devam ederdim