Zebra Yavruları (Resimli)
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2006 22:01
Evet Osman beye katylyyorum zebralary buyutuyoruz fakat elimizde kalacak ne yapycaz o kadaryny bilemiyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2006 23:52
Ciddi olarak istersen istanbuldayym.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2006 16:40
Arkada?lar ayny sorunu ben de ya?adym.Yavrulary elimden çykarmam bir senyi bldu!Yeti?kin çift olursa para ediyor.Arayan bulunur mutlaka.Yavru ise dert gerçekten.Bedaa bile veremiyorsunuz.Ço?u ki?i balyklarynyn yanyna koymaktan çekiniyor hakly olarak!
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2006 19:50
Arkada?lar her?ey para de?ildir
elimdeki zebra yavrularynyn 100 kadaryny geçen hafta vermi?tim ?imdi ise 3haftalyk geride kalan yavrularymy (tahmini 50 adet) bir arkada?yma yine ücretsiz veriyorum özel mesajdan ulasan arkadaslara seslenmek isterim elimde 1 haftalyk 100 kadar yavrum var birz büyüsünler onlaryda ücretsiz verece?im haberiniz olsun
Arkada?lar zebranyn en güzel tarafy yuva yavrularyny mükemmel bir ?ekilde savunmalary zaten bunu "anaç zebralaryn sava?y" ady altynda forumda yayynladym hepinize kolay gelsin
elimdeki zebra yavrularynyn 100 kadaryny geçen hafta vermi?tim ?imdi ise 3haftalyk geride kalan yavrularymy (tahmini 50 adet) bir arkada?yma yine ücretsiz veriyorum özel mesajdan ulasan arkadaslara seslenmek isterim elimde 1 haftalyk 100 kadar yavrum var birz büyüsünler onlaryda ücretsiz verece?im haberiniz olsun
Arkada?lar zebranyn en güzel tarafy yuva yavrularyny mükemmel bir ?ekilde savunmalary zaten bunu "anaç zebralaryn sava?y" ady altynda forumda yayynladym hepinize kolay gelsin
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2006 18:26
osman toptal karde? bende yspartalyyym.çiklet çe?iti olarak neler besliyorsun.tany?alym.adres asrin_internet@hotmail.com yspartada nerde kalyyorsun görü?elim bende yspartadayym.