Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Beğenenler: [T]221783,Aqrui[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Slm arkadaşlar. Benim zebra balığım 3 hafta önce yumutladı yavrular çok sağlıklı yaklaşık 60'a yakın ama benim erkek zebra dişiyi sürekli kovalıyor ve vuruyor dişi ise motorun üstünden inmiyor.Ne yapmam lazım,erkek yine mi yumurtlamak istiyor veya dişiyi ayırayım mı?Şimdiden yazılarınız için teşekkür ederim
Slm arkadaşlar. Benim zebra balığım 3 hafta önce yumutladı yavrular çok sağlıklı yaklaşık 60'a yakın ama benim erkek zebra dişiyi sürekli kovalıyor ve vuruyor dişi ise motorun üstünden inmiyor.Ne yapmam lazım,erkek yine mi yumurtlamak istiyor veya dişiyi ayırayım mı?Şimdiden yazılarınız için teşekkür ederim
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fişherman bilgilerin için teşekkür ederim.Bu gün yeni bir dişi aldım ben de albino zebralar vardı ben de iki dişi bir erkek olsun dedim ve birde çizgili zebra aldım.Hemde dişiyi rahatsız etmesin diye.İyi yapmışmıyım arkadaşlar.
Beğenenler: [T]193086,redmoon[/T]
Teşekkür Edenler: [T]193086,redmoon[/T]
EMRE Bey bilgileriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi çıktı daha da anlaşamadılar. Ben de dişiyi ayırdım ama dişi ayırdığım yerden akvaryuma zıplamış aldığım dişiyle benim erkek dişiyi öldürmüşler. Şimdi yeni aldığımla benim erkek eş tutarmı ? Teşekkürler.
Slm arkadaşlar.2 gün önce zebralarım güzümün önünde yumurtladı.Çok mutluyum.Şimdi yumurların çıkmasını bekliyorum.İyi günler.